A boldog kapcsolatok törvényei

A hasonlósági törvénye
Mindig csak egy ilyen embert vonzunk az életünkbe, ami mi magunk is vagyunk. Ha nem vagy elégedett a környezeteddel, nézz a lelkedbe. Ha úgy gondolja, hogy szerencséje van az emberekkel, az csak azért van, mert maga is az. Ezért, ha méltó embert szeretnél vonzani az életedbe, válj azzá.

Az ok és okozat törvénye
Amit adunk, azt kapjuk. Úgy bánj partnereddel, ahogy azt szeretnéd, hogy bánjanak veled.

A szeretet törvénye
Mindannyiunknak, férfiaknak és nőknek egyaránt nagy szükségünk van a szeretetre. A szeretet elfogadottság, őszinteség, gyengédség, gondoskodás, adakozási hajlandóság, felelősség, megbízhatóság, érdektelenség, nagylelkűség. És minél többet mutatjuk meg ezeket a tulajdonságokat, annál többet kapunk cserébe. Olyan megnyilvánulások, mint a félelem, a féltékenység, a függőség, a manipuláció, az ellenőrzés, az állítások, a szemrehányások, a kapcsolatok megsemmisítése és semmi köze a szeretethez.

A szavak erejének törvénye
Ismeri a szavak erejét. A szó gyógyíthat, és megölhet. Figyeld, amit mondasz. A címkék, sértések, szemrehányások nehezen gyógyuló sebeket hoznak létre a lélekben. Visszafordíthatatlanok. Mert minden ember lelkében egy belső gyermek él, aki átéli az elutasítás félelmét. Vigyázzon, ne becsülje alá a képességét, hogy bántja őt. A szavak erejét csak meleg szavakra, bókokra, jóváhagyásra, támogatásra használja.

A bizalom törvénye
A bizalom létfontosságú az igazán szerető kapcsolatban. Enélkül az ember gyanakvóvá, szorongóvá és félelmekkel telivé válik, és a másik úgy érzi, mintha érzelmi csapdába kerülne, úgy tűnik számára, hogy nem szabad szabadon lélegeznie. A féltékenység az egyedülléttől való félelem, az alacsony önértékelés és az önutálat. Ha nehezen tud megbirkózni ezekkel az érzésekkel, kérjen szakember segítségét. Ez nagyban javítja életminőségét. A bizalom az igazi szeretet elengedhetetlen eleme.

Az őszinteség törvénye
Az emberek gyakran feltételezik, hogy ha szeretsz valakit, akkor ennyi, egy élet áll előtted, tele boldogsággal. De valójában a szerelem soha nem mozdulatlan, olyan, mint egy növény, amely vagy nő és virágzik, vagy elsorvad és elpusztul. Minden attól függ, mit csinálunk vele. Az őszinte kommunikáció olyan, mint a víz; nélküle a növény nem tud életben maradni. Beszéljen partnerével vágyairól, igényeiről, hozzáállásáról és érzéseiről. Mondja el a partnerének, hogy szereti és értékeli őt. Soha ne féljen kimondani a három varázsszót: “Szeretlek”. De ne táplálja magát sem. Ne vegye magától értetődőnek a kedveset. Beszéljen az érzéseiről, ne féljen túl megdicsérni a partnerét. De tedd ezt nem azért, hogy szerelmet szerezz, hanem önértékelésből. Az őszinte dicséret, mint a nap a növényért, új életet lehel a kapcsolatodba. Mert mindannyiunkban van egy belső gyermek, akinek létfontosságú szüksége van jóváhagyásra és elfogadásra.

Adománytörvény
A szeretet azt jelenti, hogy egy részét adod magadnak, fizetés és foglalás nélkül. De áldozat nélkül és önmagad sérelme nélkül adni magad. A szerelem olyan, mint egy bumeráng, mindig visszatér. Talán nem mindig attól az embertől származik, akinek adtad, de akkor is visszatér neked. És százszorosan visszatér. Ugyanakkor fontos emlékezni arra, hogy a szeretetünk nem korlátozott. Nem veszítjük el, amikor adjuk. Valójában a bennünk lévő szeretet elveszítésének egyetlen módja az, ha nem adjuk meg másoknak.

Az egyik oka annak, hogy az emberek ritkán élik meg a szerelmet, mert arra várnak, hogy valaki más szeresse őket először. De olyan, mint egy zenész, aki azt mondja: “Csak akkor fogok zenélni, amikor az emberek táncolni kezdenek.” Vagy várja meg a meleget a tűztől anélkül, hogy tűzifát rakna oda. Az igaz szerelem feltétel nélküli, nem kér semmit cserébe. Nem tolerálja a cserekereskedelmet. A férfi és a nő között egy életen át tartó boldog családi kapcsolat titka az, hogy mindig ne arra figyeljünk, amit vállalhatunk, hanem arra, amit adhatunk…

Válj szerethető és őrizd meg a szerelmet!
Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu