A boldogsághoz vezető ajtó belülről nyílik

Szabadulj fel, mindattól, amire már nincs szükséged!

Életed rendbetételének belülről kell fakadnia. Nem kell másokra várnod, hogy életedet ráncba szedjék. Amint mozdulsz, a világ is mozdulni fog. Az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, mindig hallgass a megérzéseidre, a sugallatokra, fogadd el, hogy Isten gyermekeként különleges képességekkel születtél.


Soha ne bánts másokat. A fájdalom, amit okozol, ellened fordul. Ne álmodd az életed, inkább éld meg az álmaidat. Érzéseid, gondolataid, tetteid, értékes ajándékok a Teremtőtől. Használd őket tudatosan saját békéd, harmóniád megteremtésére. Életed minden napján törekedj erre, hiszen minden egyes pillanatban teremtesz.
Ahol életed elakadt ott hozz új döntéseket, tettre készen lépj, és csak azt hagyd meg, ami felszabadít és felemel.
Ne élj hamis álomvilágban, ne legyen illúzió életed minden napja. – ébredj fel és teremts egy jobb holnapot. Ne légy áldozattá, ne szenvedj, tisztítsd ki a rossz energiákat – hallgass szíved hangjára és tudatosan emeld fel az életed. Kezd el az első lépést: Váltás – változtatás – építés – felépítés.  Lépj egy magasabb minőségű élet felé. 
Ha változtatni akarsz elakadt emberi kapcsolataid diszharmóniáján, ha fel akarod tárni betegségeid üzenetét, ha eldöntötted, hogy meg akarod változtatni elakadt éltedet, kész vagy érte önmagadon dolgozni, avagy segítség kell az elengedéshez lélekfejlesztőként is szeretettel segítek. Órás foglalkozásra jelentkezhetsz, szeretettel várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba, de vállalok előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást is Grátisz: energetikai blokkoldás. Szeretettel, léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu