A bőség rezgésének áramlása

Az augusztus 8.-án történt 8:8:8 Dimenziókapu nyitás fantasztikus erejű energiákat indított el az életünkben. Gondolataink teremtő erejével életünk új dinamikus szakaszába léphettünk általa.

Kérem és elfogadom, engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

Dimenziókapu


A mai nap energiája megerősíti a dimenziókapu nyitás erejét:
érdemes a Földcsillag csakránkat aktiválni, és teljességünket újra megnyitni az energiák áramlásának.  A Kauzális, a Lélekcsilag és Csillagkapu csakráinkat tárjuk szélesre és emelkedjünk a lehetőségekkel.

Rendkívül hasznos  az energiákat befogadni, és együttműködni velük, hiszen így érhetők el a pozitív változások – együttrezegve a végtelen Univerzum Áldás energiáival!

Tudjuk, hogy a 8-as szám a végtelen bőség szimbóluma is. Érdemes ezen a napon bőségimát mondani!

Bárkivel találkozol napközben, áldd meg őt gondolatban: “Isten bőségesen ellát Téged minden jóval!Boldogulásod még a legszebb álmaidat is felülmúlja!Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt.”

Szívem megtelik hálával és örömmel a bőséges Univerzum iránt!

Asajah