A felebbviteli ima

 

A fellebbviteli ima és a nők

Sok spirituális utat bejártam, ami mind hozzájárult a nőiességem formálódásához. Évekig foglalkoztam a nőiesség a nő imája témakörével, három éven keresztül papnőnek tanultam. Fontos évek voltak, közelebb vittek a szívemhez, és a valódi énemhez. Sokkal inkább megértettem a teremtőerőmet, és éltem is vele. Csodás dolgok jöttek létre.

nikima

Most azonban úgy érzem magam, mint aki előtt kitárták az Univerzum ajtaját, és csak most döbbenek rá arra, hogy töredékét sem értettem annak az erőnek, és hatalomnak, ami egy nő sajátja lehet. Mindezt Yogi Bhajannak köszönhetem, és az ő tanításainak, ami felmagasztalja, a helyére teszi a nők valódi hatalmát, és tanításai által felnyitja a szemünket arra, hogy milyen hatalmas erőnk van valójában, és hogy azt hogyan érdemes használni.

A hatalom szó nem mindenki számára jelent pozitív energiát, amihez nyilván köze van a múltbeli tapasztalatainknak. A hatalom ebben a vonatkozásban azonban a felismert erőt és lehetőségeket jelenti, amit a saját életünk, és mások életének felemelésére használhatunk. Amióta elköteleződtem a tanításoknak, csak nézem a csodákat, amelyek létrejönnek, és most értem meg igazán, hogy mennyire félreértettük mi nők az erőt, ami miatt versenyre keltünk a férfiakkal, aminek a jelenlegi világunk lett a következménye. Ezt az elrontott világot mi tudjuk meggyógyítani. Azzal, hogy újra megtanuljuk felismerni, és használni az erőnket, ami isteni erő. Csodálatos, szeretetteljes, gyengéden erős, gyógyító, varázsló. Egy nő szeretőként, anyaként, lélekként, és tanítóként is tud másokon segíteni az imái által.

fellebbviteli imaYogi Bhajan tanított meg a fellebbviteli ima fogalmára. A fellebbviteli ima azt jelenti, hogy bármilyen nehéz helyzet hatástalanítható egy magasabb rendű erő által. Ez a speciális ima arra való, hogy teljes szívvel és szeretettel összekapcsolódj a Végtelen Éneddel. Ez a könyörület egy különleges megnyilvánulása, amely képes a Sorsodat egy teljesen új irányba fordítani. Az ima vagy nagyon a körülményektől függő történet, vagy nagyon tudatos cselekvés.

 

Az élet áramlásában vannak kihívásaink, problémáink, fájdalmaink, nehézségeink, ugyanakkor örömeink, boldog pillanataink, sikereink is, és megtapasztalhatjuk a vágyaink beteljesülését. Az életnek ez az áramlása, és a lét pólusai (az örömteli, és a fájdalmas) mindig meg fog maradni, ez nem változik. A nehézségek, és reménytelennek látszó helyzetek arra sarkallnak, hogy imádkozzunk. Ez a körülményektől függő ima. Imádkozhatunk egy szertartás részeként, ami lehet valamilyen kulturális, nemzeti vagy vallásos szokás (például imára sarkallhat egy keresztény vallási szertartás, valamilyen magyarsághoz kapcsolódó ceremónia, vagy egy közös ima, ha például egy esküvői szertartáson veszünk részt). Ilyen volt a múltkori közös imánk is a menekültek helyzetéért.

Létezik a tudatos ima, amikor összeszedjük magunkat, és a körülményekre tekintet nélkül elmondunk egy imát. Tudatosan elindítunk egy imát, hogy létrehozzunk egy hatást, amit szeretnénk megtapasztalni az életünkben. Bárki mást is bevonhatunk a környezetünkből. Eldöntjük a saját tudatosságunkban és érzékenységünkkel, hogy behívunk egy áldást, és az ima erejét. Ez egy önmotivált tevékenység, ami független a körülményektől.

A felebbviteli ima azt jelenti, hogy újra akarjuk indítani a karmikus komputerünket. A könyörületen, az új tudatosságon, a megbocsátás kedvességén, vagy a kegyelmen túl, szeretnénk egy új esélyt.

A fellebbviteli imának négy típusa van. Az első kettő a nők privilégiuma, a második kettőt nők és férfiak is gyakorolhatják:

Az anya imája „Az anya egyetlen imája a Föld legnagyobb emberévé teheti gyermekét. „- Yogi Bhajan
A szerető partner vagy feleség imája. Ez a nő erejét jelenti az imájában, és a kommunikációs erejében. Az istenek meg fogják hallgatni annak a nőnek az imáját, aki szeret. A hangok a Mennyekben, a levelek zúgása, a szél zenéje, a hullámok hangja, a felhők az égen, és minden a Földön üdvözli a nő imáját. „Ha egy nő imádkozik érted, nem kell aggódnod. Minden férfinak szüksége van egy szerető feleségre, aki vakon szeret, és aki érzéketlen bármi másra. ”- Yogi Bhajan
A tanító imája Tanító az, aki másokért él, másokért imádkozik, másokat vezet önmaguk fölé, és önmagukon túl. Az imájának ereje van. Olyan nincs, hogy az imája ne működjön.
Az Önvaló imája Az öngyógyítás folyamata minden létező kiváltsága. Az öngyógyítás nem egy csoda. Az öngyógyítás egy eredeti folyamat a Lélek és Végtelen erő kapcsolata között. Imádkozhatsz a Mennyekhez, de a változás valójában belül történik.

link:http://www.teljessegviraga.hu/blog/a-fellebbviteli-ima-es-a-nok/