A fény és a sötétség aránya azonos

Válasszuk azt az utat, hogy megbocsátunk a világnak, megbocsátunk a testünknek, mindennek és mindenkinek, aki csak a szemünk elé kerül. Határozzuk el: Isten szeretetének igazi világában fogunk élni, hogy belső fényünk dicsőségesen beragyogjon mindent. Tapasztaljuk meg, milyen örömmel jár, ha elengedjük a félelmet, a bűntudatot, a félszeg zavarodottságot, a keserű haragot, a balsejtelmeket. Csak egy percnyi csöndet teremtsünk, és megérezzük Isten közelségét. Gerald G. Jampolsky

Ne adjunk helyet a sötét oldalnak!

A napokban a karmakiegyenlítődés időszakát éljük. Most könnyebben el tudunk engedni bármit, amiről úgy gondoljuk, értékrendünk szerint nincs keresnivalója a jövőnkben, nem szolgál bennünket! Meg fogjuk találni mindazokat, akik a mi szintünkön rezegnek, akikkel sorsunk, közös jövőnk van, lehet…
Tisztulnak az emberi kapcsolataink, itt az ideje a megbocsátásnak, a tanulságok levonásának, és az engedésnek is! Vágd el azt, ami nem a tiéd, engedd el, azt ami nem tartozik hozzád! Lelki szinten ideje az egyensúly és harmónia megteremtésének.

Ősznapéj

Eklatikus világ kavarog körülöttünk.

Az egész világon hitrendszereink átalakítása folyik, egyénileg is éljük ennek pozitív és negatív következményeit. Lelkünk hangját követve döntsünk sorsunk felől. Most nemcsak emberektől, de helyzetektől is idő van megszabadulni. A múlt terheit Neked kell letenni, ezt a te feladatod most! Ne hagyd, hogy legyőzzön a sötétség! Ne engedj a manipulálásnak – itt az idő: most káoszból a rendbe kell lépned!

Erősítsük a bennünk lévő FÉNYT!

Figyeljük álmainkat, mert értékes gyógyító tudást közvetítenek az égiek. Ezen a napon test-lélek-szellem energiád is kiegyenlítődnek!
Plútó által magas égi tudás is sugárzik, a Merkúr pedig szellemi-gondolati munkát erősíti benned.

Itt a belső átalakulás és változás ideje. Hagyjuk, hogy megtörténjenek velünk a csodák!

Asajah