A fogak és a belső szervek kapcsolata

Minden egyes fog valamelyik belső szerv képviselője a szádban. Amelyik fogad elromlott a hozzá tartozó belső szerveddel van a baj. Az érzelmi problémák befolyásolhatják a fogak egészségét. A fogak adott szervhez, testfelülethez, illetve meridiánhoz tartoznak és fordítva, ezeknek is kapcsolatuk van a fogakkal.

A fogszuvasodás az erőteljes belső fájdalom kivetülése. Valami emészt, ami a lelkünk legmélyéig hatol. Tegyük fel magunknak a kérdés: Ki az, akivel szemben bosszússágot vagy haragot érzek? Ki az, akibe kedvem lett volna beleharapni, belemarni, de nem tettem meg, mert volt gyerekszobám, és megtanultam, hogy a jól nevelt gyermek nem tesz ilyent. Milyen családi konfliktusom van jelenleg, amelyen rágódok?

A fogkő belső agressziót jelez, amelyet állandóan elnyomunk, de újra és újra felszínre tör.

Ha a fogíny fájdalmas, ez azt jelenti, hogy rég meg kellett volna hozni egy döntést, amit állandóan halogatok, mivel félek a következményektől.

Ha csökken a stressz az életedben, akkor a fogaid állapotában is pozitív változás állhat be. Tanulj meg bízni magadban és abban, hogy megkapod az élettől mindezt amire szükséged van. Ne állj ellen a változásnak és engedd meg magadnak a fejlődés lehetőségét. Jótanács: Érdemes legalább évente egyszer felkeresni a fogorvosunkat.  Törekedj a test-lélek-szellem harmóniájára – törődj többet magaddal!

Lélekölelésem: Asajah