A Föld Napja – Gaia ünnepe!

A FÖLD NAPJA – ÁPRILIS 22.

“Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked.” – Pam Brown


 Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre. Magyarország az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez.

https://www.youtube.com/watch?v=kKz0IvalqG4

 

Cselekvő ünnep, amely mindnyájunk jövőjéről szól. Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Mit tehetsz Te? Sokat. Építs közösséget, zöldítsd környezetedet, ültess fát, termelj haszonnövényeket, komposztálj, éheztesd a kukát, szigetelj, közlekedj közösen, ne vásárolj csomagoltat, élj műanyagok nélkül, válts környezetbarát szerekre, félkész, kész helyett egyél friss hazait, egyél kevesebb állatit… ajándék a környezetnek, egészségednek.
Sandalfon arkangyal a Föld angyala, minden természeti dologban hívhatod, hogy segítségedre legyen. Lehívásánál szantálfa-illóolaj füstölővel könnyebben kapcsolatba léphetsz vele.

Ha tehetitek tartózkodjatok minél több időt a szabadban – talán az időjárás is kegyes lesz hozzánk most – érdemes a természetben töltekezni ezen a napon. Földhözkötő, földelő meditációkkal, földcsillag csakra aktiválással is  kereshettek – várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu