A hónap ásványa a Napkő

A Napkő  felerősíti az intuíciónkat!

A Napkő a boldogság és a hosszú élet kristálya. A hagyományok szerint, az Istenek Köve és szerencsét hoz tulajdonosának. Serkenti a szervezet öngyógyító képességét, biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást és harmonizálja a csakrák működését.


Napkő hatása: szerencse, öngyógyító képesség, energia, gyulladáscsökkentés, gyomorfekély, fájdalomcsillapító, porcerősítő, reuma, életerő, depresszió, idegrendszer erősítő.
Gyulladáscsökkentő hatása van, jótékonyan hat a torokra és a gyomorfekélyre. Általános fájdalomcsillapító, segít megszüntetni a porc problémák okozta fájdalmakat és jótékonyan hat a reumára. Életerővel tölti fel a szervezetet, megszünteti a depresszió tüneteit, elűzi a félelmet és stimulálja a vegetatív idegrendszert.
Erősítheti az önbizalmat és a függetlenséget, növelheti bennünk az életerőt, a bátorságot és a kitartást. Ha hajlamosak vagyunk halogatni a teendőket, akkor felébresztheti bennünk a motivációt. Céltudatossággal erősítheti meg a szándékainkat.

A Napkő olyan mint a Nap, összefüggésben van a szenvedéllyel, a testi energiákkal és az egészséggel. Fényhozó kő, ami erősíti bennünk a melegszívűséget. Egyszóval csodakristály – gondoltam egyet, s én is beszereztem egy medált. Szeretettel ajánlom a hölgyeknek – ékszerként is különleges, kiemeli a természetes szépséged.  Karkötőként a holdjegyed szerinti kristályköveddel összefűzve pedig, egészen rendkívüli lehet.
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu