A jövő áldásában élve!

Minden megtapasztalás önbeavatás. Minden döntés sorslépés. Az is ha változtatsz egy megrekedt élethelyzeten, az is ha nem.

“Nem fogsz mindig jól dönteni. És megesik, hogy tévedsz majd. És lesz olyan is, hogy becsapva érzed magad. De nem veszítheted el a mosolyodat, a hitedet, és az örömödet. Mert csak rajtad áll, hogy miként tekintesz a világra. Mindig légy alázattal a céljaid és az álmaid felé, amelyekre vágysz. Meglásd, minden nappal közelebb kerülsz hozzájuk. Ne feledd: boldog életet csak úgy tudsz kiépíteni, ha a szíved legmélyén is az vagy! Teremts értéket, küzdj a jóért, és hagyj olyan nyomokat a világban, melyek színesek, melyek segítenek, örömet okoznak, vagy utat mutatnak másoknak!” – Péter Noel


A rossz döntések nem bűnök, csupán tévedések. Van, amikor a tévedésekből is tanulhatunk. A jó döntések közelebb visznek a jóhoz. Amikor jól döntünk a szívünkben mindig béke van. Onnan lehet felismerni a helyes lépéseket, hogy valami földöntúli nyugalom száll meg olyankor. Ebben az erőben az isteni vezettetés erejét érezhetjük meg, egyfajta szentséget. Ha boldog vagy mindig jól döntesz, a szíved vezérel. A boldog ember nem bánt, a boldog ember szereti a világot. A boldogtalan embert a gonoszság vezérli, az ártani akarás démonja motiválja. Az ilyentől elmenekülnek. A lelki béke a rendezett gondolatokat vonzza. Akit a szeretet vezérel az nem önmaga bolondja. A szépet látja mindenben, a jót akarja.  Értékeli élete minden percét, az álmai motiválják.  Eléri azt, amit szeretne, mert erős a hite, és a határtalan hála a hajtóeleme. Mindenben a jót látja – akaratával és gondolatával  nem ismer lehetetlent.  Felfelé tör, nem adja fel, hisz önmagában és egy jobb világban, és teremti azt. Varázslatos napfordulót kívánok szeretettel – csodás gondolatokkal és tettekkel!
Életed te uralod, te alakítod. Légy eredeti önmagad, fényed értékes, emelni fog másokat – az égiek szeretni fognak érte.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
https://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php