A Jupiter ismét előreindul!

Jupiter, a nagy szerencse bolygónk 2019. április és augusztus 11 között hátrált. Külfölddel kapcsolatos dolgaink lelassulhattak. Peres ügyeink elakadhattak. Egyesek konfliktushelyzetbe kerülhettek a törvénnyel, és hatóságokkal, így önbizalmunk is csappanhatott.
Most azonban vége lehet a depretikus időszaknak. Újra önmagad lehetsz, pozitív hangulatban léphetsz, cselekedhetsz. Új világképpel, új elgondolásokkal  valami újat teremthetsz. Mostantól az eleddig elakadt, tervek, ügyek, utazások újra megindulhatnak. A szerencsecsillagod felragyoghat, ha ténylegesen teszel is érte.

Jupiter a gyarapodás, a pozitívumok, a szerencse jelképe.
A direktbe forduló Jupiter kezdi gyorsítani az életet, előrefordulása eredményesebb időszakot indít el. A hátráló mozgás idejében végiggondolhattad, hogy hogyan folytasd tovább az életed – most az aktív hatásban szerencsebolygónk arra ösztönöz, hogy vágyaidat cselekvő energiákkal, tettekkel valósíts meg. Hallgass a megérzéseidre, a tudatalattid belső súgásaira. Légy bátor, új terveidet, új elgondolásaidat, elképeléseidet az anyagi világba beöltetheted. Ahol a teljes asztrológiai képletedben a Jupiter áll, azon az életterületen történhet szerencsés, fordulat, változás. A Jupiter egy nehezebb sorsot jelző horoszkópon is sokat javít, olyan szerencsét jelez, amiért nem kell megküzdeni, ami az ember ölébe sorsajándékként hullik.

A Jupiter őrzője Zadkiel Arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. Imaginálásával kérheted őt, hogy segítsen rátalálnod a siker, a kiteljesedés, és a hit útjára.
Augusztus 12-éről 13-ára virradó éjjel  van a ‘Kívánságok éjszakája’,  a perseidák meteorraj – Szent Lőrinc könnyei – misztikus energiákkal lát el. Titkos kívánságaidat, vágyaidat felküldheted az égieknek.

Ébresztő van, amely arra szólít fel, sorsodban tudatosan erős hittel, és bizalommal légy jelen – varázslatos lehetőségek jönnek, ne szalaszd el!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php