A Kék bolygó újra úton!

A Neptunusz előreindul.

November 25-én, vasárnap a Neptunusz bolygó előreindul június közepétől tartó hátrálása után.

„A magasabb szimbológia szempontjából az Uránusz a fizikai síkot, a Neptunusz az asztrálsíkot, a Plútó pedig a mentálsíkot jelképezi.” – Szepes Mária


Neptunusz: negatív, passzív, nedves, vizes és nőies jellegű. Erősítheti az idealizmust, a képzelőerőt és az érzékenységet. De a gondatlanságot, a határozatlanságot és a csalást is. Hozzá tartoznak a megérzések, az intuíciók, a művészetek, a titkok, a ködös dolgok is, a félreértések, a plátói szerelmek, de ide tartoznak a mérgek és a drogok is. A horoszkópban ez a bolygó képviseli a határok feloldását, a ködösséget, a káoszt, a misztikumot, a spiritualitást, az együttérzés, az intuíciót, az illúziókat, a befolyásolhatóságot, a félrevezethetőséget, az álomvilágot. A Neptunusz a határok, a keretek, a struktúra feloldásán dolgozik, vagyis a Szaturnusz ellenében. Neptunusz a lelkiség, a képzelet, a szellemi adottságok jelképe. Az álmok, az illúziók, az idealizmus és a romantika terén fejti ki hatásait. Ugyanakkor ábrándokba menekülést, és befolyásolhatóságot is generálhat.


A retrográd hatása alatt bizonytalanabbak lehettünk, és kissé ködösnek találhattuk a valóságot. Az aktív hatásban a valóság éltre kel. Minden ami nem valódi, kapcsolat, párkapcsolat, pénzügyi vonal, stb. arról most az álarc lehull.  Felerősödnek a megérzések, az előre megsejtések. Vége az álságosságnak, az illuzórikus dolgoknak – a Neptunusz szembesít az igazsággal, segít tisztán látni!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Számmisztika – Asztrológia: 2019-es tarot!
Energetikai blokkoldás, rezgésszint emelés
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php