A lélek jelez a testnek

Vedd komolyan az üzenetet!

FÁJ A TORKOD… a torkod bezárul a felgyülemlett fájdalomtól és szomorúságtól, amit nem fejeztél ki. A blokkolás feloldásához tanulj meg örömmel énekelni, olyan énekhangokat, amelyek boldoggá teszik a szívedet, és helyreállítják az életerőt és az energiát, amire szükséged van.
FÁJ A MELLKASOD… fáj a mellkasod a csalódásoktól és a szeretet hiányától, ezért öleld szorosabbra magad, és döntsd el, hogy egyre jobban elfogadod és szereted magad, emlékezve arra, hogy te vagy a legfontosabb, és ennek utolsó pillanatáig önmagaddal leszel élet.
FÁJ A FÜLED…  fáj a füled, amikor a saját hangodra hallgatsz, ami elmondja, mennyi gyengeséged és elégedetlenséged van, valamint a körülötted lévők kritikáját. Tanuld meg minden nap hangosan elmondani magadnak, mennyire szereted magad, és értékeled magad minden apró dologért, amit teszel, hallgatva lelked hangjára, és visszatérve lényegedhez.
FÁJ A GYOMROD…  fáj a gyomrod, ha nyugalom és harmónia helyett aggodalmakkal és elégedetlenséggel táplálkozol. Tanuld meg táplálni a lelkedet spirituális táplálékkal, és gyomrod rezegni kezd a művészettől és a verstől.
FÁJ A KEZED…  fáj a kezed, ha mindent kötelességből, szenvedély nélkül csinálsz, ha a munka egy rutin, ami nem okoz elégedettséget és kötelességből csinálod. Döntsd el, hogy jobban vigyázol a kezeidre, és szenvedélyből csinálj valamit: simogass, horgolj, fess, írj verseket, simogass, zenélj vagy egyszerűen csak szenvedélyesen fogalmazz egy torta elkészítésekor, és meglátod, hogyan harmonizál minden.
FÁJ A LÁBAD…, fáj a lábad, ha nehezen tudsz elindulni az álmaid irányába, ha robotpilóta módba lépsz és elfelejtettél gyökeret verni, érezni a füvet és a finom homokot. Tanulj meg harmóniában táncolni egy vidám örömmel, amely diktálja a szívedet, tartsd meg a ritmust, és meglátod, hogy a tánc át fog alakítani.
FÁJ A TÉRDED… fáj a térded, mert elfelejtettél alázatosan meghajolni Isten  előtt. Elfelejtetted hitedet, háládat és reményedet, és elfelejtetted minden fájdalmat az ő szent kezébe adni. Kelj fel, és köszönj meg Neki mindent, amije van, mert Ő nem szeret szomorúnak, megtörtnek és tehetetlennek látni. Az Ő FIA/Lányaként születtél, és minden ajándék a tiéd.
FÁJ A HÁTAD… fáj a hátad, mert elfelejtettél pihenni, stresszes vagy és nem szabadulsz meg mások kritikáitól, és minden gondod úgy ül, mint egy táska sok kilogrammal a válladon. Tanuld meg elengedni a nehéz terhet azáltal, hogy energikus mozgással vagy tánccal megrázod a testedet.
FÁJ A TALPAD… fáj a talpad, amikor elfelejtett megállni az életben, hogy megpihenjen, hogy lecsillapítsa az elmét és lehűtse a lábát az állóvizekben. Tanuld meg ezt rendszeresen csinálni minden este, lazulj, töltsd el magad békével, és lábad felveszi energiáját a vízből, és megtalálod a válaszokat, hogy folytathasd az utad.
Hallgassatok testetekre, szeressétek magatokat, tiszteljétek magatokat. A szeretet mindennek és mindennek a kulcsa! – Marilena Scarlat