A mai nap rezgése felerősíti a bőség rezgésének áramlását az univerzum összes élőlénye felé

A siker – szeretet- szerelem – boldogság – tisztaság, őszinteség – beteljesülő családi energiák áramlása.♥

Hagyjuk hogy jöjjenek az intuícióink. Hallgassunk a megérzéseinkre és a szívünkre.

Angyal imák

Mondd el ma a bőség imáját, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremts vele életedbe:

Hálás szívvel megköszönöm az mennyei atya angyalai az életembe általatok meghozott békét, boldogságot és szeretetet. Köszönöm mindazt az időt és energiát, ami lehetővé teszi álmaim és vágyaim beteljesítését. Köszönöm bőkezű anyagi és pénzügyi támogatásotokat. Hálás vagyok és elfogadom ajándékotokat, s kérlek titeket, továbbra is gondoskodjatok rólam általuk.
Szeretett Istenem, tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak és, hogy Te ellátsz engem mindennel minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, hála és anyagi biztonság állapotát, és, hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok és maradok az Isteni Vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagam és mindenki mást tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel a bőséges Univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm, Ámen!

Ima: Doreen Virtue – Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek c könyve