A Mars az Ikrekbe lép

Az Ikrek jegyet a Merkúr bolygó uralja, ami az Ikrek szülöttet mindenre nyitott, könnyen barátkozó, bármiféle lekötelezettséget mellőző természetűvé teszi.  A Mars az aktivitást, az önbizalmat, a győzelem iránti vágyat és az érvényesülési képességet jelenti.
A Mars a születési horoszkópban azt a részt képviseli, amelyikre a legtöbb erőnket fordítjuk – Erős temperamentumú bolygó, vigyázz a kimondott szavaidra, a kommunikációdra – ne vagdalkózz, ne sérts. Légy barátkozó, beszédes – szavakkal sok mindent elérhetsz. Ügyelj, hogy ne forgácsold szét az erődet, annak adj energiát, amit elérni vágysz, egyszerre csak egy dologgal foglalkozzál.


A Mars az erős, bátor cselekvő akarat energiáját képviseli ma belép a levegős Ikrek jegyébe és ott is vendégeskedik június 22-ig. Ez az időszak új irányt jelezhet és adhat – kinek kinek másban. Egyeseknek munkahely változtatásban, másoknak akár életmód és életvitel váltásban. Gondolkodásunk aktiválódik, vágyódunk is az új, sors kínálta lehetőségek után, és cselekvő energiákkal tenni is akarunk,merünk már érte. A Plútó most a Nyilasban segít,  hogy elhagyd a régit, és elkezdhesd az újat.
Ma ráadásul Csodanap van – a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Érdemes kapcsolódni az fenti  világokhoz is – útmutatást, jelet kérve, várva – felküldött imákkal, szertartásokkal is.
Kívánom, hogy lendületed ereje pozitív sorsfordulatokhoz vezessen!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php