A Mars újra aktívban!

A Mars abbahagyja a szeptember 9 óta tartó tolatását és a Kosban,  saját jegyében elindul újra égi útján! Dinamikusabb napok jönnek – a előremozdulások – kedvező megoldások.

A Mars befejezi hátráló, tolató mozgását, és direktbe fordul. Vitatkozós energiák kavaroghatnak: őrizd meg a nyugalmadat, kapcsolódásaidban a harmóniára törekedj. Légy őszinte, légy igaz. Jó ötleteid is születhetnek, amelyek a pozitív megoldásra felé törekednek. Hagyd el a nagy vitákat, a veszekedés helyett a meg és átbeszélésre, eszmecserére, nézetcserére áldozd az erődet. Ezen a napon különösen ügyeljetek a közlekedésben.
Ne agitálj, és ne győzködj, tiszteld a szabad akarat törvényét: mindenkinek igaza van a saját maga valóságában. A pozitív gondolkodást részesítsd előnyben.

Végre visszakapjuk az erőnket, mozgásigényünket, aktivitásunkat – ráhangolódhatunk az újabb kihívásokra. Elemezd át a lehetségest, és a lehetetlent – írj új forgatókönyvet. Figyelj oda a semmiből hirtelen felbukkanó ötleteidre, abban lesz a jó megoldás.
A  Mars előremozdulása aktivitást, tüzes energiát hoz majd a párkapcsolatokba is – szerelmek születhetnek újjá, nő a kezdeményező képesség is.

A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez. Imagináld, ha szükségét érzed.
Eljött az aktív tettek ideje –  használd a cselekvő energiádat. Légy felelősséggel létező  – gondold át minden nagy sorsdöntésedet. Kívánok sikeres, átgondolt-meggondolt teremtő időszakot Mindenkinek!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós

energiagyógyász–angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón: