A megérzésed a lelked őszinte hangja

Angyalos inga tanfolyam – kezdőknek!

A legtöbb embernek vannak megérzései, intuíciói, de ezeket nem tartja lényegesnek, „nem hisz bennük” (amúgy nincs szükség hitre, hanem nyitottságra és tapasztalásra van szükség), így az az ajándék, amire szert tehetne általuk, elszáll a semmibe. Ha ezeket a bizonytalan, misztikus sejtéseket kibontjuk a ködből, és tiszta, éles fényben rájuk nézve konkretizáljuk, akkor a tudatosságunkat kiterjesztjük egy olyan területre, ahonnan olyan segítséget kaphatunk a mindennapokban, mint semmi mástól. –  Ara Rauch


Ha nem működnek a megérzéseid – valószínűleg betömődött a harmadikszem csakrád.  Használj ingát, így kapcsolatba léphetsz a fenti világokhoz. Az ősi segítő mindig – megmutatja mik igaz, mi nem. Az inga tanfolyamot elsősorban kezdőknek ajánlom:
https://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/
Személyes, egyéni konzultációban választott, egyeztetett időre is kérhetsz időpontot.
Ha halott lélek van ott, ahol ingázol, akkor az inga nem ad hasznos tanácsot, a negatív elementálok, entitánsok is blokkolhatják, vagy épp egy hartman-zónában állsz. Hogy ezt hogyan véd ki erre is hasznos tanácsot ad a tanfolyam. És ami még fontos, tartsd az ingádat védett helyen, ahol senki sem érhet hozzá.
Használhatod földsugárzás mérésére, vitatott benned felmerülő kérdésekre, szerelmi jóslásra, vagy pont arra, ami téged a leginkább foglalkoztat. Ha még nincs ingád, a tanfolyam alatt próbahasználatra kapsz tőlem  egy ametiszt ingát, amivel gyakorolhatsz.
Grátisz: harmadikszem csakra tisztítás, őrangyal behangolás.

Ha úgy gondolod, hogy sokszor hozol rossz döntéseket, és nincs időd tanácsadóhoz fordulni – tanulj meg ingázni. Nem ördöngösség, és nem is kell hozzá különleges képesség – fantasztikus spirituális lehetőség a tanfolyam –  élj vele. Kaphatsz online lehetőséget is – érdeklődj a részletekről nálam –  de jöhetsz a stúdiómba is.  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu