A Merkúr a Kosba lép

Nagy lendületbe hozna ez az állás – józan eszedet ne hagyd el!

A Merkúr a tüzes Kos jegyébe lép április 11-én és ott is fog maradni egészen április 27-ig.  Ügyelj, vigyázz ne rohanj fejjel a falnak – csak óvatosan! Gondolkozz mielőtt lépnél, csak tudatosan, józan ésszel hozz döntéseket. Légy higgadt és mértéktartó.
Most érdemes átértékelni feladataidat – elemezni a múltat és jelen időben tervezni a holnapot. Új dolgok tanulásához is nagy kedvet érezhetsz, és erős vágyad lesz  régi terveidet a gyakorlatban is megvalósítani. Az új kihívások is nagy cselekvő energiával telítenek majd – habár a komfortzóna elhagyásában akadályoztathat a jelenlegi helyzet.

A lényegretörő, spontán kommunikációdban légy türelmes, tapintatos és kompromisszumképes. Az esetleges hirtelenkedő döntéseidet a későbbiekben talán megbánhatod. A magasabb rezgésszinteken élők nagy erőt kapnak, hogy újjáalakuljanak, az alacsonyabb rezgésszinten élőkből dühöt válthat ki az állás – a legjobb, ha kerülitek velük a konfliktusba állást.
Az Oroszlán, a Mérleg és a Skorpió napjegyűek,ill. aszcendensűek nehezebben élhetik meg ezen időszakot. Tudatossággal kezeld az eseményeket!
Ha oldásra, blokkoldásra vágynál – keress meg, segíthetek neked – szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/