A Merkúr újra úton!

A kommunikáció bolygója elkezdte égi útját.

A Merkúr befejezte hátráló mozgását és újra aktívra váltott. A hétköznapok szintjén is beindulnak a dolgaink. A Merkúr közvetítő az értelmünk és az intuíciónk között.


A mostani telihold elindított egy tisztulást segítő időszakot. Könnyedebben el tudod engedni a negatív gondolataidat, érzéseidet, szokásaidat, a másoknak való megfelelési kényszeredet, negatív kötéseidet, önkorlátozásaidat, önmagad leértékelését. Ne feledd, Te is lehetsz tudatos sorsteremtő. Szeresd az Életed, becsüld, tiszteld magad. Komoly felismeréseid születhetnek – teremts egy szebb holnapot – a jupiteri-uránuszban a legjobb időben vagy.
Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra a közeli-távoli jövő: a jövőbenéző éves tarot-elemzés jó megoldást ad – opciók, sorsteremtő lehetőségek, válaszutak: számmisztika, csipetnyi asztrológia. Jelentkezhetsz Te is az órás programra. Grátisz: aura tisztítás vibrációs/rezgésszint emelés.
Az újholdig még két van, amikor is elindíthatod az új terveidet, álmaidat…addig is készülj fel, összpontosíts a céljaidra, az álmaidra – készíts tervet.  Ha ezt olvasod, akkor az azt jelenti, hogy a Sors az életedbe sodort. Azt üzenem neked, hogy a világ tele van csodákkal és reménnyel, áldásos lehetőségekkel. Bízz magadban, és kövesd az álmaidat, mert az életben semmi sem lehetetlen. Szeretettel-léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest
, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu