A mester-tanár jegyet váltott!

A Szaturnusz a Halak egyében jár és  egészen  2026. február 13-ig ott is fog tartózkodni.

“Minden nehézség egy tapasztalatgyűjtés.” – Emile Coué, pszichológus


Két ellentétes energia feszül egymásnak: a Halak vizes jegy, érzékeny, álmodozó, a szaturnuszi energia mester-tanár alkotó. Ezen együttállás sorsszerű változást hoz mindenki életébe. Egyre többen fordulnak a spiritualitás felé. Ezzel életük új irányba terelődik.
Erős vágyat érezhetünk arra, hogy kreatív munkába kezdjünk, megmutassuk mit is tudunk. Nagyobb empátiával, együttérzéssel közeledünk mások felé, jobban érdekel bennünket a lelki tisztaság. Többet foglalkozunk önmagunkkal, származásunkkal, eredetünkkel, mélyebben elmerülünk a hagyományokban. Elengedjük azokat, akik már nem tartoznak hozzánk.
Meghúzzuk a határainkat, erős, egészséges személyiséggel segítünk másoknak. Új utakat keresünk, hasonló rezgésszintű emberekkel ismerkedünk, barátkozunk.
Az Univerzum felé megszentelt figyelemmel leszünk, hallgatunk a belső hangunkra. Bölcsebbé és érettebbé válunk,  felnőttként felelősséget vállalunk döntéseinkért, választásunkért. A pozitív jövőépítésre koncentrálunk.

Ha szeretnéd tudni Neked milyen változást hoz ezen időszak,  a teljes asztrológia képletedben keresd meg milyen jegyben áll a Szaturnusz nálad.

Szeretettel várlak jövőbe néző tarot-elemzéssel is – kérj időpontot, egyeztess velem a foglalkozásra. Kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással – is vállalok tanácsadást, érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu