A Mi szövetsége

Életünk legszemélyesebb területe a párkapcsolat.

A spirituális párkapcsolat a Mi szövetsége.  Jó tudni, hogy a párkapcsolat és a házasság válságai nem abból (illetve nem feltétlenül abból) adódnak, hogy a résztvevők alkalmatlanok az együttélésre, hanem abból az egyszerű okból, hogy nem sajátították el a szükséges ismereteket. Megtapasztalásainkat legtöbbször a családból hozzuk.
Konfliktusok minden kapcsolatban vannak.
Az együttélés a konfliktusok keletkezésének és megoldásának folyamata. Az emberek nem azért válnak el, mert konfliktusossá válik a párkapcsolat, hanem azért, mert nem tanították meg őket arra, hogy mit kezdjenek a konfliktussal.
Azt hiszik, hogy a konfliktus valami rossz dolog, ami azt jelzi, hogy a kapcsolat elhidegült, megromlott, s a helyzetből az egyetlen kiút a válás. Pedig erről szó sincs. Sikeres párkapcsolat: sikeres konfliktus kezelés!
Ha nem beszélünk el egymás mellett, egymással beszélve oldódhatnak a lelki gubancok – de energetikai blokkolással, akár angyal technikákkal is rendeződhetnek helyzetek. Választásunk, döntésünk van mindenkor és mindenben.Ne szaladj el a  problémáitok elől, mert azt közösen kell megoldanotok!
Párkapcsolat-elemzés, tisztítás-hangolás, szeretet-kommunikáció fejlesztése – személyre szóló kapcsolati tanácsadás órás programban.   Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba  – de online is lehet, érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu