A misztikus Hold

Szinte minden kultúrában a Nap férfi, a Hold pedig a női erőket képviseli. Míg a Nap az életerő, addig a Hold a gyógyítás szimbóluma, amihez erősen kapcsolódik a termékenység, a gondoskodás, a tűzön-vízen át védelmező anyai szeretet. A Holdnak már kezdetektől misztikus erőt tulajdonítottak az emberek.

A Hold a nő, a női energiák ezüstfényű szimbóluma.
Telihold előtt néhány nappal szinte minden nőben magasra emelkedik a feszültség, és sokkal érzékenyebben reagálnak a stresszes helyzetekre, mint más napokon.
A fogyó hold a kiáramoltatás időszaka: a legérzelemdúsabb periódus, amikor a nő, az anya hihetetlen energiákat képes megmozgatni a szeretteiért.
Növőhold idején a legmagasabb a szervezet energiaszintje és regenerálódó képessége, és a termékenységi mutatók is ebben a periódusban a legmagasabbak, vagyis akik babára gyúrnak, érdemes telőholdkor próbálkozniuk.
Újhold idején valamiért friss, tiszta szemmel képes a nő ebben a periódusban a dolgok mögé nézni, és a kellő bátorság is a rendelkezésére áll ahhoz, hogy a szükséges változtatásokat megtegye.

A Hold változásai fogyóhold, telehold, újhold életünkre és a szervezetünkre is hatást gyakorol, valamint cselekedeteinket is befolyásolja. Teleholdkor és Újholdkor megnyílnak a kiskapuk és halott szeretteink eltávoznak a Fénybe. Megosztom veletek ezt a csodás mantrát a Sree Gurudev Datta kántálása védelmező erővel bír, megvéd a negatív erőktől is – misztikus energiákat mozgat meg. (Saját felelősségre használd!)

Teliholdkor sokkal fogékonyabbak, érzelmesebbek és érzékenyebbek vagyunk. Türelmetlenebbül, ingerültebben reagálunk a helyzetekre, nehezebben alszunk, mint általában. Nem csoda, ha teliholdkor sokkal több a baleset. Ilyenkor a sebek nehezebben gyógyulnak, erősebben és hosszabban véreznek, ezért lehetőleg ne erre az időpontra tedd a tervezett műtétek.
Fogyó hold az elengedés, a tisztulás időszaka. A legjobb időszak alkalom tehát a gondolat- vagy érzelmi nagytakarítás megkezdésére, mivel könnyebben megszabadulunk a kétségektől, a félelmektől, és egyszerűbben levethetjük régi, korlátozó szokásainkat. Nemcsak lelkünk, de környezetünk lomtalanítása, takarítása is eredményesebb ilyenkor. Érdemes tisztító-, lé böjt- vagy fogyókúrába, diétába kezdeni, mert hamarabb lemennek a kilók, hamarabb távoznak a méreganyagok a szervezetből. A szaunázás, a kozmetikai, tisztító és szőrtelenítő kezelések is tartósabbak. Az orvosi beavatkozásokat érdemes fogyó időzíteni, mivel gyorsabb és fájdalom-mentesebb a gyógyulás.
Újhold a befelé figyelés, relaxálás, meditáció időszaka. Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz. Itt a lehetőség a méregtelenítésre, salaktalanításra vagy rossz szokások felszámolásába, életmódváltásra!
Növő holdkor az öngyógyító erők erősebbek, érdemes hát bevetni a masszázst, az aromaterápiás kezeléseket, illetve kipróbálni az energiagyűjtést segítő mozgásformákat, mint a jóga, tai-chi. A friss levegőn tett séta, kirándulás, sport is sokkal hatásosabb, energetizálóbb ebben a holdfázisban. Növő hold idején megélénkül a társasági élet, könnyebben kötünk új ismeretségeket, ezért érdemes ezt az időszakot a kapcsolatépítésre, a kapcsolatok ápolására szentelni.

A Hold az asztrológiában szorosan kötődik a hangulathoz, érzelmekhez, ösztönökhöz. Ha valaki kíváncsi az adottságaira, lehetőségeire, nem elég, hogy tudja: melyik állatövi jegyhez tartozik a születésnapja, hová esik az aszcendense (születési órája), hanem jó ha azt is tudja: melyik jegyben járt a Hold születése pillanatában. Mert az úgynevezett Holdjegy alaposan befolyásolja a személyiséget. A Kos Holdú személyek temperamentumosabbak, a Bika holdjegy türelmesebbé, kitartóbbá tesz, az Ikrek-Holddal rendelkező személy viszont nagyon nehezen találja a helyét a világban. A Rák-Hold erősen érzelmessé tesz, az Oroszlán holdjegy játékossá, a Szűz holdjegy viszont racionálissá. Akinél a születésekor Mérlegben járt a Hold, az élvezi a kapcsolatokat, a Skorpió holdjegyűek viszont épp ellenkezőleg, inkább visszavonulók, titokzatosak. A Nyilas-Hold nyughatatlanná tesz, míg a Bak-hold már-már fanatikusan kitartóvá. A Vízöntő holdjegy a kreativitást növeli, míg a Halakban járó Hold a horoszkóp tulajdonosát rendkívül érzékennyé teszi.
A párkapcsolatnál a férfi napjegyét és a női holdját szokás elemezni – ez mutatja meg, hogy hogyan alakulhat a közös jövő a választottaddal.  Itt jegyezném meg, hogy Teleholdkor sokkal hatásosabbak a szerelmi varázslatok, és a szerelemkötés levételének is ekkor van itt az ideje.

2020 a Hold éve –  mivel a Hold a tudattalanért, az ösztönért és a megérzésekért is felelős, számíthatsz arra, hogy sokkal élesebbek lehetnek a megérzéseid ebben az évben. A Hold angyala Gábriel arkangyal ő segít abban, hogy harmóniába hozd a párkapcsolatodat, ápold a nőiességedet, és vállald az érzéseidet.
Kívánom, hogy találj rá igazi önmagadra, légy együttérzőbb, a békés megoldásokra és a kompromisszumokra törekedj. Légy odaadó és tudj megbocsátani, amikor szükséges, légy nyitott a változásokra és az újdonságokra!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php