A Nap a Kos jegyébe lép

Kezdődik az asztrológiai újév!

Március 20-án, 4 óra 33 perckor a Nap a Kos jegyébe lép, és ezzel kezdetét veszi a Tavasz.


Köszöntsd a Tavaszi Napéjegyenlőséget a misztikus varázslattal. A ‘lencsemágiával’ varázsold be az életedbe a boldog bőséget, a szeretetet és a fényt! Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Fontos, hogy hús nélkül készítsétek el a lencsefőzeléket, úgy ízesítve, ahogy szeretitek.
Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat.
Figyelj arra, hogy minden nap ugyanabban az időben fogyassz el hét kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses (ez az angyalhívás mágiája) – ha nem egyedül teszed, hanem szeretteid körében társaságában ülitek körbe az asztalt, annál nagyobb lesz a hatása!
A lencséből március 20-án egyetek először, majd az azt követő két napon is fogyasszatok hét kanálnyit.


Tavaszi Lencsemágia – bőségvarázslat

Az első napon – március 20-án, szerdán: gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy az ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén, a fizikai világban – érdemes vizualizálni mindezt.

A második napon – március 21-én, csütörtökön: ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek – ezt a programot lélekszinten teremtsd. Itt nem gondolunk bőségre.

A harmadik napon – március 22-én,  pénteken: szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire – minden gondolat elementált alkotva vonzani fogja a kérésedet.

Ez a csodás hagyomány nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel. Lassan fogyaszd el – hittel és egyed, és a mágikus gyertyádat sose fújd el, hagyd leégni. Még nagyobb erővel hat, ha szeretteiddel együtt végzed ezt a mágikus szertartást.
Csodákkal megáldott új kezdeteket kívánok Szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu