A Nap a Mérlegbe lép

Kezdetét veszi az ősz

Szeptember 23-án a Nap a Mérlegbe lép át – ezzel elkezdődik a csillagászati ősz. Hatalmas lelki erővel, támogató energiával áld az ég. Sorsfordulati döntésekben, teremtő mágiákkal is kereshettek – energetikai tisztítás, felöltés, energetikai szint emelés grátisz.

Ugyanezen a napon 8.49-kor köszönthetjük az Őszi Nap-éjegyenlőséget. A merkúri rezgések által egy igazi harmonikus egyensúly jön létre a számvetés idejében.
Ezen a napon ősi hagyomány szerint érdemes a Lencsemágiát elvégezni: a bőségért, a biztonságért, és az egészségért. Ez a mágia nem egyszerű étkezés, hanem egy misztikus ősi varázslat.
Készítsétek el a lencsefőzeléket, vagy lencselevest szeptember 22-én, hús nélkül, ízletesen. Főzés közben hangolódjatok a misztikus energiákra, és gondoljatok arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, az új kezdetek lehetőségét és fényt visz majd az életetekbe. Gyújthattok gyertyát, hallgathattok meditációs zenét, békés-örömben varázsoljatok.
A lencséből a nap-éj egyenlőség napján, majd az azt követő két napon is fogyasszatok pontosan hét kanálnyit.

Lencsemágia szertartás:

Az első napon (szeptember 23-án, szombaton) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (szeptember 24-én, vasárnap) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek.

A harmadik napon (szeptember 25-én, hétfőn) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire. A gyertyát a szertartás végén gyertyakoppintóval oltsd el, semmiképp se fújd el!
Végezzétek a szertartást relaxált állapotban, lecsendesedve – ha szeretteiteket is meghívjátok a mágiához,  a varázslat ereje megsokszorozódik, a közös erő nagyobb siker.

Jóllétben, bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag varázslatos őszt kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu