A Nap a Skorpió jegyébe lép át!

Találd meg a lelki békédet!

Október 23-án a Nap a vizes, érzelmes Skorpió jegyébe lép át és egy hónapon át, november 21-ig ott is fog tartózkodni.

A Skorpió a legspirituálisabb jegy, mely nem ismer lehetetlent. A Skorpió világa ez a titokzatos mélység, aki megteszi az alászállást, hogy vágyai, ösztönei, félelmei gyökerére rátaláljon.
Mindenféle spirituális tevékenységre remek az idő. Elmélyülésre, önmagadra találásra, meditációkra, önvizsgálatra kiváló időszakban vagy.

A vizes jegyekhez köthető a leginkább az érzékenység, érzelem, a befogadás, a gondoskodás, valamint a bezárkózás. Nagyon mély lelkiséggel képesek empatikus munkakörök betöltésére, emberekkel való foglalkozásra, a környezet érzékelésének jó képességét üzleti területen is magukban hordozzák, azonban nem mindig sikerül függetleníteni magukat hangulataiktól, érzelmi azonosulásuktól.
Érdemes ezen időszakban  jósnőhöz is menned, így a misztikus energiákban te is elmerülhetsz. Most az angyalokkal is könnyebben felveheted a kapcsolatot, angyal tanfolyamot is végezhetsz, de a mágiának is szentelheted a tanulási kedved.Nézz szembe a tényekkel és old meg a feladataidat a kapcsolataidban – törekedj a jó megoldásokra, légy türelmes, és empatikus.
A Plútó őrzője Azrael arkangyal , hívd őt a tisztánlátás érdekében. A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
Használjátok fel ezt az időszakot arra, hogy tökéletesítsd önmagadat, dolgozz  a hibáidon és lépj tovább az életben – akár a munkahelyeden, akár a kapcsolatodban egy magasabb minőség felé. Ne feszítsétek túl a húrt – szenteljetek minőség időt a pihenésre és a lazításra.
Áldásos létet kívánok a misztikus-spirituális energiákban! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
https://asajah.hu/