A Nap jegyet vált!

Október 23-án a Nap az érzelmes, érzékeny, és szenvedélyes Skorpió jegyébe lép át

A Vénusz a kis szerencse, a Jupiter a nagy szerencse bolygója a Nappal együtt állva egeseknek nagyon szerencsés fordulatot hozhat. Ez a nap kedvez az önkorlátozó gondolatok elengedésének, és a problémamegoldó beszélgetéseknek is. A  plútói energiákkal telített skorpió tarot lapja a  nagy arkánum Halál lapja XIII. A skorpió az érzékiség, szenvedély és hatalom tulajdonságait hordozza. A halál kártya valaminek az elengedését, egy életszakasz lezárását jelenti, valami újba való átmentet. Ha ez jelen van az életében akkor ez pont azt jelenti, hogy idő előtt lezárni dolgokat, nem hagyni kiteljesedni. Ideje elengedi a múltat, a kicsinyes nehezteléseket, haragot.


A Nap Skorpióba lépésével kezdetét veszi az ‘enyészet hava’. Rövidülnek a nappalok – úgy tűnik, hogy nem történik semmi sem, mintha megállna az idő – hidegebbre fordul az időjárás is. Érdemes lesz lecsendesedve a lelkünkre hallgatva sokat meditálni. Légy toleránsabb, és türelmesebb önmagaddal, másokkal. Fontos, hogy ne vonulj depresszióba –  kényeztessétek magatokat egy forró teával, finom párologtatós őszi illatokkal, ajándékozzátok meg magatokat rendszeresen a pillanat varázsával. Egyeseknél  felerősödnek a spirituális energiák:   a ráérzés, a megérzés, az intuíció.


Ugyanezen a napon a Vénusz is a Skorpióba lép át – Kapcsolati szinten erősödhet a féltékenység, anyagi ügyekben pedig több lehet a félelem a veszteségtől. Ezt azonnal tisztítani érdemes, mert fekete energiákat gerjeszt, és sikeresen bevonzhatod pont azt, amitől félsz – azaz a kár anyagi szinten megjelenhet.
Egyébiránt ebben az időszakban titkok derülhetnek ki, valamint a karmikus sebeket lehet majd tisztítani párkapcsolati szinten. Az Univerzum felszólít, hogy: Tessék cselekedni, megbeszélni, átbeszélni az elfojtott, elnyomott érzéseket. Vigyázz, ha nem teszed rendbe kapcsolati dolgaidat érzelmi szinten, akkor fertőzések-gyulladások formájában átíródhat a fizikai szintre. Régóta függő, megoldatlan helyzetek is visszaköszönhetnek – a végleges elengedésre, lezárásra várva.  Onnan tudod, hogy jó felé haladsz, hogy pozitívan változik az életed.
A Szaturnusz is abbahagyja tolató mozgását, és október 23-án előreindul a Vízöntő jegyében. Üzleti ügyek intézésére, fontos döntések meghozatalára, valamint komoly  tárgyalásokra is remek lesz a téridő energetikája.

Idő van, motiváld magad a megoldáskeresésre – sorsbolygónk tudatosságra inspirál majd. A  Jupiter még hátrálásban – november 23-án vált  aktívba – kedvező lehetőségeket hozhat, hamarosan megindulnak a sorsikus változások.
Áldásokban gazdag időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu