A Nap jegyet vált, a misztikus Skorpió jegyébe lép!

A Nap október 23-án 19.20-kor átlép a vizes, mély érzelmes Skorpió jegyébe.
A magányra jobban vágyódhatsz, mint a társaságra. Kényeztessétek magatokat valami kellemes dologgal – a pozitív gondolat legyen a dominancia.

A Skorpió a titkok kutatója – roppant kutatási vággyal rendelkezik. Boncol, kételkedik… A Plútó a Skorpió csillagjegyhez rendelt, tarot lapja a Végítélet. Az asztrológiai Végítélet arra bátorít, hogy ideje elengedi a múltat, a kicsinyes nehezteléseket, haragot. Tekintsünk a jövő felé, és addig tegyük meg az első lépéseket, míg erre van lehetőségünk, míg szabadnak érezhetjük magunkat. Összpontosíts a nyugalomra, a belső békére, önmagad fényére.
Titokzatos erő vagy, ahol most állsz, ahol tartasz olyan dolgokra bukkansz. A félelmeid, a kétségeid a türelmetlenséged okán – tudod-e igazán birtokolni belső világodat? Hol a tűz benned, hol a szenvedély – élvezed-e léted minden kontaktusát még? Lehúznak a félelmetes erők, vagy fel tudod emelni magad az égi birodalmak fénnyel teli magasságaiba? Mered-e felvállalni önmagad, mered-e megteremteni az új önbizalomtól felbuzgó isteni lényedet, tenmagad? El tudod-e engedni a féltékenységet és az oktalan, görcsön ragaszkodást, hogy megéld az igazi, mély szerelmet? Az élet mindenki elé csak annyi akadályt gördít, amennyivel képes megbirkózni. Uralod és teremted a sorsodat – mert életed forgatókönyvírója Te magad vagy!
A Plútó őrzője Azrael arkangyal – vigasztalásnál, és halottkommunikációnál is hívhatod őt; a Fény hazába vezetés a hivatása, áldás a támogatása.

Kívánom hogy legyen benned, türelem, tolerancia, lelki békesség – a szellemi változásokhoz ajánlott sokat meditálni! Őrangyal behangolással, arkangyali kapcsolatfelvétellel támogatlak, ha felkeresel. Fényrehangolással, örömtest építéssel rezgésszintedet emelhetem.

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Mindenkinek áldásos, csodás megéléseket kívánok!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php