A Nap jegyet vált

A Nap a Bika jegyébe lép át idén április 19-én, vasárnap!

A Bika vénuszi jegy. Uralkodó bolygója a Vénusz, az élvezetek, a luxus és a szerelem bolygója. Hagyd a szívedet szabadon szárnyalni – egy szerelmetes időszak veszi kezdetét. Hallgass a megérzéseidre és a szíved üzeneteire. Amit eddig kigondoltunk, megterveztünk, azt ideje lehet anyagba önteni. Hangsúlyt kapnak az érzelmi, de főként az érzéki kapcsolatok. A Bikáknak, az Ikreknek és a Vízöntőknek remek napjai lesznek, de a többi napjegynek is jó lehetőségei lehetnek.
A Bika földies jegy lévén főleg a biztonságra vágyik. A Bikához rendelt lap az Uralkodónő a tarotban – bíráld felül az értékrendedet: Valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz boldoggá téged?! Gondold át, hogy mire van szükséged, mit kell birtokolni az életedben, vagy éppen fordítva, mi az, amit feleslegesen hajszolsz? Mi az, amihez makacs módon ragaszkodsz, vagy amit el akarsz érni, holott szüksége sincs rá?! – érdemes lesz most erre rámeditálni!

A Bika hónapban földeltebbnek érezheted magad – Szandalfon arkangyallal biztosabban kapcsolódhatsz. Lebontja az unalom, a depresszió, az ingerlékenység, a féltékenység, a magány, az idegesség és az elhagyatottságérzet negatív energiát. Hívd őt, ha harmóniára vágysz az életedben.
A Nap tudatossággal telít – általánosságban most bölcsebben hozhatsz majd döntéseket szerelmi és pénzügyeidben – költözéssel, lakás vásárlással, föld, birtok, ingatlan, ingóság,  eladással kapcsolatos teendőidben. Reálisabb, gyakorlatias megoldásokra törekszel majd sorsügyeidben.
A Bika Újhold április 23-én köszönt majd be ránk, szerencse- szerelem- bőségvarázslatokra igen jó alkalmat ad. Angyalvarázslatokkal, angyalmágiákkal bátran kereshetsz!
És még egy jó hír a Plútó április 25-én 19 óra 54 perckor hátráló mozgásba vált egészen október 4-ig.  Kissé megpihen a ‘rombolómunkában’ – kellemetesebb idők jönnek. Ez a retrográd állás egyébként visszahozhat az életünkbe már rég eltemetett kapcsolatokat, helyzeteket, de elfeledett embereket is. És az, hogy mit kezdesz ezzel a lehetőséggel – ez most az újragondolás időszaka! – az, a Te személyes döntésed lesz.
Ha szeretnéd megtudni mi vár rád, milyen lehetőséged lesznek, tarot elemzéssel kereshetsz! Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/