A Plútó a Vízöntő levegős jegyébe lép!

A Plútó január 21-én a Vízöntőbe lép és közel húsz évig ott is marad.


A Plútó jegyváltása egy új világkorszak kezdetét jelzi – hatalmas változást hoz mindenki életébe, egyértelművé teszi, hogy fejlődnünk kell.  A Plútói nagy, intenzív energiákkal átalakulást segítő, nagy sorsbolygónk lebont minden rendszert és szerkezetet, ami már nem szolgál minket és teret ad az újnak és a jobbnak. Mindenkinél azt a területet aktiválja, alakítja át, ahol a teljes asztrológiai képletében eredendően jelen van. Ezen jegyváltás meghozza ama bizonyos „felébredést” – a tudatos sorsváltoztatáshoz. A levegős jegy miatt jó, ha leföldeled magad a jegyváltási napon.
Az elkövetkező időszakban új kihívások, új témák, új események jönnek – fontos, hogy megtisztulj a lehúzó energiáktól és a gyökeres változások idejében tudatosan, átgondoltan megfontoltan lépj a megoldást kereső útra. Sorsbolygónk visszavezet minket a tavaly márciusi eseményekhez, valamint 2023 második feléhez – azért, hogy kijavíthassuk életünk néhány tévedését, hogy átalakuljunk, és tanuljunk a múltbeli hibáinkból. Gondolkodjunk el azon, hogy mennyit fejlődtünk, értünk azóta, és mennyit kell még dolgoznunk önmagunkon.


A felelősségteljes érett döntések ideje érkezik el. Hangsúlyosabbak lesznek a szavak, átgondoltabbak a lépések. Szintet lépni van idő – értékes és szerethető vagy – ismerd el, ismerd fel és szeresd magad. Állj bele a sorsteremtő erődbe – meditálj rá: mi az ami számodra fontos, és miben hogyan tudsz változtatni, hogy igazán önmagad légy.
Életmódváltásra csak az önmagát megismerni tudó-akaró ember képes. Megújulásra alkalmas idők jönnek, indulj el – cselekvő energiákkal lépj bele az új sorskörödbe, találd meg az igazi utad. Benső erőddel, hiteddel, önbizalmaddal haladj – egy új korszak veszi kezdetét.
Ha tudni szeretnéd milyen lehetőséget hoz számodra az elkövetkeződő időszak, jövőbenéző sorselemző – órás foglalkozással – előretekintéssel kereshetsz – szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket magas rezgésű stúdiómba. Vállalok foglalkozást előre egyeztetett videóhívással is – érdeklődj a részletekről nálam.

A hónap végi közelgő energiák: a Bakban levő Vénusz segít a megfontolt pénzügyi döntéseinkben, az Oroszlán telihold a Jupiterrel szövetkezve rávilágít hogyan tudod kreatív bölcsességeddel meg-átváltoztatni a világod, a hónap végi uránuszi rezgésekkel az égiek eléd teszik azt, amiben sürgősen változtatni érdemes.
Kívánom, hogy a jelenlevő neptunuszi energiákban lélekemelő gondolatokkal tedd színesebbé a napjaidat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től vállalok foglalkozást.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu