A SORSEMBEREK

Segítők az életünkben

Senki sem érkezik véletlenül az életedbe. Az égiek folyamatosan küldik hozzád az embereket. Életed során több emberrel találkozhatsz – de minden találkozás sorsszerű. Mindenki okkal érkezik az életedbe, és pont akkor, amikor egy általad kinyilvánított szükségletnek felel meg.


Minden ember valamilyen céllal érkezik egy másik ember életébe. Van olyan ember aki azért jön, hogy egy-egy nehézségen átsegítsen azzal, hogy útmutatást ad neked.
Van aki fizikailag, érzelmileg támogat, talán úgy tűnhet hogy Isten küldte őket.

Néhányan csak egy időszakra lépnek az életedbe, hogy tanulj és növekedj, fejlődj és gyarapodj. Ők azok, akik békét hoznak, és megnevettetnek, észrevetetik veled a világ szép arcát,és mosolyt csalnak az arcodra.
Vannak olyanok, akik arra tanítanak meg, amit még sosem csináltál – ezzel hihetetlenül nagy örömöt adnak neked.
Az Életre szóló kapcsolatok egy életre szóló leckére tanítanak. Olyan dolgokra, amelyekre építened kell, hogy szilárd érzelmi alapod legyen. Az a feladatod, hogy elfogadd a leckéket, szeresd az illetőt és a megtanultakat felhasználd életed minden más kapcsolatára.
A tanácsadó egy ébresztő ember. Ha az az érzésed van, hogy eleged van mindenből, elveszettnek érzed magad, és nem találod a jó utat és a feladom gondolata lett úrrá rajtad, belefáradtál az életedbe keress meg spirituális tanácsadással – lélekfejlesztőként várlak szeretettel. Energetikai oldással, blokkoldással, rezgésszint emeléssel, örömlétre hangolással – égi útmutatással segíthetek.


Ha kíváncsi vagy ki milyen céllal érkezett az életedbe, kérj konzultációt, hogy megnézzük mi a terve, célja veled, hogyan került az életedbe. Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra  angyalos stúdiómba, a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Online is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam, a face cseten. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu