A spirituális úton


A spirituális megvilágosodásunk egy hanggal kezdődik. Ha ez a hang végigcsendül bennünk, akkor teljesen megváltozunk. Visszajutunk a harmóniába, ahol olyanok leszünk, mint Isten hangvillái. A pozitív gondolatokkal és érzésekkel való teremtés megváltoztatja az életedet.

Látlak spirituális úton


„A sors mindenkit a spirituális világ felé irányít, csak nem mindenki érti az utalásait. A spiritualitás az én értelmezésemben persze nem azt jelenti, hogy el kellene szakadni a valóságtól, és valamiféle elvont lelki-szellemi, felhők közötti világban kellene lebegni. Sőt, aki valójában spirituális, az minden szándékát és gondolatát leföldeli, azaz itt a 3D-ben fizikailag is megvalósítja, de az ehhez szükséges információkat nem a racionális elméjéből, hanem egy sokkal hitelesebb helyről, a tudata központjából, a szívéből szerzi be.” – Ara Rauch

Ha van egy motivációs célunk és képesek vagyunk rá, mért ne valósítanánk meg azt? De mivel lelkünk is van, érzelmeink, így fontos, hogy azt is idővel megismerjük. Ez az első lépés a spiritualitás irányába…Spirituális tanfolyamok az ezoterikus úton! És később már minden spirituálissá válik. Bármikor elidőzhetsz elmerülve a spiritualitásban. Ez csakis a Te döntésed, és nincs szükség más engedélyére! Ez egy élethosszig tartó spirituális út, mely végső célja a belső boldogság megteremtése.Az élet nem akkor kezdődik, amikor megszületünk, akkor kezdődik, amikor eldöntjük, hogy élvezzük!
Amikor az ember eljut odáig, hogy képes a „szívével gondolkodni és az agyával érezni”, vagyis intellektuális erejét a szeretet szolgálatába állítja: akkor végre tudatos építőjévé válik a kozmosznak.

„A legnagyobb bűnöd az, ha nem fejleszted magad, ha nem hozod ki magadból a maximumot.”– Roger Williams

Teremt, mint egykor teremtett…
És vannak, akik sugározzák magukból az életet… akik a hozzájuk vágott kövekből kastélyt építenek. Akik mosolyt csalnak az arcokra, akik örökké remélnek, akik megtalálják a szépséget, bárhová is mennek.

„Az élet nem akkor kezdődik, amikor megszületünk. Az igazi élet akkor kezdődik, amikor megértjük, ott kell lennünk, ahol cikáznak körülöttünk a fények, ahol azokkal lehetünk, akik szárnyakat adnak nekünk, ahol minden dallam azt az ütemet játssza, “minden rendben lesz, tarts velünk!” – Manna OW

Hálás vagyok a képességeimért!
A spirituális utamért – Isten és az Angyalok szeretetéért.
Ide érkeztem, és itt vagyok és itt is maradok, ezen az úton, mert segítőnek születtem a Földre.
Itt vagyok és látlak Téged.
Hallom, érzem a kérdéseidet, amik benned megfogalmazódva üzennek. Látom a lelked fájdalmát, a kereső utakat benned, látom és hallom a kiutat kereső hangod benned. Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy és megoldást keresel, válaszok után kutatva…
Látom azt amikor tehetetlen vagy, amikor elakadsz. Amikor egy helyben toporogsz, amikor gondokkal küszködve belemerülsz életedet siratva – az örvénylő gondok kavargó forgatagába. Látok és érzek mindent ami vagy, mert megmutatod magad nekem, s én látlak téged!
Itt vagyok és segítek Neked!
Ha úton vagy a Lelked útján, az önismeret útján válaszokat keresve – gyere, mert várlak Téged, hogy segítőd legyek, mert kívülről, s belülről látlak Téged, azt aki valójában vagy, vagy lehetsz a Mostban, a jelenlegi valód igazibb felemelő, kiteljesedett létezéseként!

Asajah