A Szaturnusz-Halak idejében

A ciklus egészen 2026 február közepéig tart.

Ami életképtelen azt le kell zárni, abba kell fejezni. Tedd le a terheidet, és szabadítsd fel a lelkedet: ébresztőt fújnak az égiek. Egészséges önbizalommal készíts terveket – egyensúlyban működtesd az életed. Kezdj tiszta lappal friss erővel – ragyogtasd fel az életed. Tégy pontot oda, aminek már lejárt az ideje. Amit erőltetni kell azt már nem kell erőltetni. A határmeghúzás ideje jött el.
Mindig azt kérdezitek tőlem, hogy mikor lépjetek, hogyan döntsetek. Amikor nem tudsz döntést hozni, az azt üzeni, hogy még nem kell döntést hoznod. Akkor nem jött el a te időd, ott még van valami amit meg kell tanulnod. Fontos a megértés és a feloldás.


A személyes ‘sorselemzés’ utat mutat – a döntéseidet azonban neked kell meghozod, szabad akaratod van.
Minden kapcsolódás tükör, egy üzenet arra, hogy hol tartasz mos a sorsépítő munkádban. Ha kérdezel, szeretettel segítek. Az alap, hogy szeresd, tiszteld magad – Légy megértő, együttérző, elfogadó önmagaddal, higgy és bízz az eredendő spirituális erődben. Inspiráld és motiváld magad, tanuld meg szeretni magad. Sose feledd el, mennyire különleges vagy. Az ön-szeretettel kezdődik minden.
Az irányváltás belső munka, ha megengeded magadnak, hogy fejlődhess. Az nézőpont váltással új távlatokat nyithatsz meg. Fontos, hogy tudatosan bánj a teremtő gondolataiddal. A problémák feladatok, lehetőséget kínálnak számunkra, hogy megmutassuk, hogy mire vagyunk képesek.
Jövőbenéző, elemző-konzultációval várom szeretettel a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Ha szívedben béke van, akkor tudod, hogy jó felé indultál el. Kívánok: felemelő, szintetlépő időszakot szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – szombat-vasárnap is vállalok foglalkozást!
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu