A szeretet hónapjában

Decemberi energiák

Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

A decemberi téli, erőpróbáló időben a feszült energiákban is maradj pozitív,  diplomatikus. Gondolkozz rugalmasan, megfontoltan és összeszedetten. Vizsgáld meg és fontolt lépéseidet.  Keresd az örömforrást, és a sikerélményeket.
A tarot nagy arkánumból ezen időszakra A Pápa V. – A Torony XVI. – és A Mágus I. lapot húztam: Az Univerzum támogat Téged, bízz a gondviselésben. A jövőtervezési idődben alakítsd át az életed. Adj helyet az újnak, a jobbnak, a magasabb rendűnek. Kreatív önbizalommal cselekedj, urald az életedet tudatos, optimista gondolkodással.
A tél arkangyalai: Cassiel, Uriel,  Ariel és Zadkiel – imagináld őket angyalszertatásban, hogy céljaidban sikert arass.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1-én a Merkúr a Bakba lép át és december 23-ig ott is marad. Gátolja a  spontenaitást, de a tervezésre, és célok felállításának kedvező ideje lesz.

December 4-én a Vénusz belép a Skorpióba, és ott is marad december végéig.  Ez az időszak érzelmileg igencsak szenvedélyes lehet.

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált. Tisztábbá válik a gondolkodás – légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.

December 13-án Újhold köszönt be aránk a Nyilas jegyébe. Az Uránusz energiákban nagy változtatások lendülete találhat meg bennünket – kapcsolódj a sorsfordító energiákhoz.

December 22-én a Nap a Bak jegyébe lép át – ez a Téli Napforduló ideje  – készülhetsz a Lencsemágiára!

December 24,  25, 26-án  Szent Karácsony napjaiban  az érzelmi jóllétünkre koncentráljunk. Töltsenek minél több minőségi időt szeretteitekkel. Figyeljetek a kommunikációra kerüljétek a vitákat. Angyali segítőket is hívhatunk a Szentestében.

December 27-én a Telihold üdvözöl bennünket a Rák jegyébe. Elengedésre kerülhetnek most a  negatív családi minták, és az önértékelési  problémák.

December 31-én Szilveszter napján a Jupiter elindul égi útján. Lelkes energiákban, új ötletekkel, biztosabb akarattal, léphetük át az Új évbe.


Még bővebben a napi tarot jegyzeteimben olvashattok. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni – esetleg éves elemzést nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítás és energetikai szint emelés jár ajándékba – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
Sikeres, szerencsés hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.
 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu