A szeretet teréből építkezz!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
május 29-től június 4-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz.
Június 4-én a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Elengedéshez kapunk erőteljes indíttatást. A tüzes hold arra inspirál, hogy légy nyitott az új élményekre, és a változásra.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás.
Érzelmi, lelki dolgainkban tehetünk nagy rendet a hét elejében. Megerősítés, elengedés, továbblépés tekintetében – oldás, és blokkoldás is javallott. Meditációra is kiváló napok lesznek a különleges energiákkal telített Hold-Neptunusz-Plútó rezgésekben. Érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. A szerda egy nagy erejű mágikus idő: végezhettek varázslatokat, teremtő szertartásokat. Angyalmágiákkal szeretettel várlak benneteket: regisztrálni már jó előre lehet.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás adhat bármilyen művészeti program, természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőt, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok friss-zamatos gyümölcsöket desszertnek. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – hajvágásra a hétfő a legjobb lesz, hajmosásra-festésre a keddet és a szerdát ajánlom. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező napjai lesznek – használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, június 1-én, csütörtökön lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Önelfogadás, társ, párkapcsolat: döntés.
A Merkúr-Uránusz kapcsolódása a nagy mély lelki beszélgetésnek kedvez – hozd harmóniába kapcsolataidat, rendezd rendezetlen lelki ügyeidet. A jupiteri energiák áldásos energiákkal töltenek a hét közepében: amibe pozitív hittel, belefogsz az eredményes lesz. Semmit se hamarkodj el, jól gondold át mit teszel. Szívcsakra tisztítással is kereshettek – kapcsolat gyógyításra is jöhettek hozzám.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a nagymosás, remek a meditáció, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Igyatok több folyadékot – az idő már melegebb, ne várd meg míg megszomjazol, igyál eleget. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra, – a hajvágás, csütörtökön, pénteken nem javallott, mert korpa, és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Skorpió jegyében jár, június 4-én, lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

A Mágus I. – kezdet, kreativitás, cselekvés.
A hétvége erőterében most kapcsolatainkat emelhetjük fel egy magasabb minőségi szintre a Vénusz-Neptunusz-Merkúr-Uránusz-Szaturnusz rezgéseiben. Június 4-én, vasárnap a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Remek problémamegoldó ötleteink is születhetnek a telihold intenzív erejében. Kapcsolat harmonizálásra, angyalos összerezegtető szertartásra várom azokat, akik megerősítenék a már meglévő szerelmi kapcsolatukat.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a hegyvidéki túra, avagy a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A friss salátákról se feledkezzetek meg – akár nasira, akár a főétkezésekhez.  Masszázsra, kozmetikára, hajmosásra remek idő lesz a hétvége időtere. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek remek lesz a hét vége energetikai tere – vegyétek észre a szerencsétek.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, június 5-én, hétfőn lép át a Bak föld jegyébe.)


Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel – apró gesztusokkal megajándékozva a szeretet-pillanatokat. Ott, ahol békétlenség lenne Chamuel arkangyalt imaginálhatod, harag elengedésnél pedig Raquel arkangyalt idézheted. A szeretet szálakat erősíteni érdemes: a család a legnagyobb kincs, erő és szövetség.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu