A szíveddel teremts!

Varázslatos és energikus, tisztító energiákban lehetünk ezen a hétvégén.


Nap-Jupiter-Merkúr együttállás segíti ügyeinket. Advent első napjáig, december 2-ig  igen erős, különleges energiákban leszünk. A hétvége alkalmas elengedő szertartásokra – még a Telehold erejében leszünk, három napig. Ha egyedül nem megy, terápiás tanácsadással, energetikai tisztítással, elengedő szertartással kereshetsz. Tértisztító beavatásra is alkalmas az időtér megint. Elengedhetjük a régi megszokott, de már elavult viselkedési mintákat (a szüleim is így csinálták, nekem ezt tanították, stb…) mert ezek már nem bírnak teremtő erővel, máshogyan juthatsz előbbre. A Nap a cselekvő energiáknak ad erőt, a Jupiter, a nagy jótevő a szerencsés lehetőségeket tárja elénk, a Merkúr most a tiszta megértő kommunikáció szimbólumaként bennünket motiválva, a szintemelkedésre inspirálhat.
.

A tarot  Császár lapja is azt üzeni, hogy vegyük kezünkbe életünk irányítását, mert így lehetünk csak saját sorsunk ura. Most bölcsebben ráláthatunk arra, ami a dolgunk, ahol a helyünk. Mindent jobban és tisztábban érezhetünk, e csodás három bolygó fénye hatalmas teremtő erőt ad nekünk. Abban segít, hogy kiteljesedj, és teljes egészében vedd kézbe az életed irányítását. Máshogy, még jobban. Másképp, egy magasabb minőségi szinten teremtsd meg vágyaidat, valódi utadat.
Rázd le magadról azt, ami már tartozik hozzád. Ha önszántadból te nem teszed meg, az Univerzum fogja kézbe venni a dolgokat. Ne félj a változástól, hanem hívd életre, mert ha te változol, változik minden. Ha valami máshogy alakul, mint ahogy tervezted, az nem sorscsapás, hanem sorsikus megtapasztalás. Állj helyt benne, légy kreatív és hangolódj a változásokra.
Angyal imákkal, angyal lehívásokkal is erősítheted magad. Amikor erőd teljében vagy, a szívcsakra akarati és érzelmi oldala harmonizálódik. Az aurád is fényesebb és a kisugárzásod is szebb. Most megmutathatod valódi lényedet a világnak. Intuitív erőid erőteljesebben működnek ezen a hétvégén – megújulni, megtisztulni lehet. Légy befogadó a szíved vágyaira, a legbelső igazságod a lelkedben lakik. Egyetlen hang van, amire hallgatnod kell, és ez a saját szíved hangja. 

Varázslatos és örömteli hangolódást kívánok nektek a hétvégi energiákra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Auraolvasás.
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás.
Tértisztítás.
Angyalkommunikáció.
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php