A tanácsadó egy ébresztő ember

Sorsutazásban


Életed során több emberrel találkozhatsz – de minden találkozás sorsszerű. Van olyan ember aki azért jön, hogy egy-egy nehézségen átsegítsen azzal, hogy útmutatást ad neked. Van aki fizikailag, érzelmileg támogat, talán úgy tűnhet hogy Isten küldte őket.
Néhányan csak egy időszakra lépnek az életedbe, hogy tanulj és növekedj, fejlődj és gyarapodj. Ők azok, akik békét hoznak, és megnevettetnek, észrevetetik veled a világ szép arcát, és mosolyt csalnak az arcodra. Vannak olyanok, akik arra tanítanak meg, amit még sosem csináltál – ezzel hihetetlenül nagy örömöt adnak neked.


A tanácsadó egy ébresztő ember.
A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az Univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében. Emlékszel, amikor megszentelt figyelemmel hallgattalak Téged?


A ‘sorsemberek’ neked segítenek – a lélektársad segít megtanulni egy leckét. Az előző életbeli rokonaink akkor amikor a karmarendezéshez, az spirituális adósság rendezése ideje jött el, földi angyalokat küld az Univerzum emberek személyében, a tanítód segít megvilágosodni, egy elakadt élethelyzetben ad jó tanácsot, vagy épp eltérít egy nagy hibás gondolattól téged.


A sorsemberek élni tanítanak, sorsot építeni segítenek Neked.A Sors – ha jó úton járunk, akkor – jutalmaz. Azzal a csodálatos érzéssel, amit úgy hívnak boldogság.
Fél órás, órás, másfél és két órás foglalkozásokkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Hétvégén is vállalok tanácsadást, de online is kereshetsz, előre egyeztetett videóhívással. Szeretettel, lélekölelésem:
 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot-elemző mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu