A Tarot kártya a tudatalattink tükörképe

A taró, mint a mágia eszköze.
A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet. Spirituális szempontból: meditáció, tudatos teremtés, párbeszéd, elmélyülés. Dr.Kazanlár Áminollah Emil professzor úr által nyertem beavatást a tarot csodálatos tudományába. A tanár úr a mai napig tanít, tanfolyamokat tart. Kazanlár Emil tarot csomagját azért tartják különlegesnek, mert szakítva az eddigi hagyományokkal, nem követ egységes vallási vonalat (egyiptomi, héber stb.) Egy ökumenikus tarot, amely a nagy világvallások összhangjára hívja fel a figyelmet. Utalva ezzel a kis arkánum lapjain egymásba olvadó vallási szimbólumrendszerrel. Az indiai (botok), a magyar (kelyhek), perzsa (érmék), egyiptomi (kardok) világ vallási és történelmi nagy alakjai, jelenései találhatók rajtuk, ötvözve egy igen aprólékos szimbólumrendszerrel.


A tarot bölcsességei élni tanít!
A tarot kártyádat meditációra, probléma feltárásra, de a jövő kifürkészésére is használhatod. A kártya valójában a jelenlegi helyzeteinket segít átlátni, és megmutatja, milyen lehetőségeink vannak a megoldáshoz. A taró a mágia eszköze, segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, és fejleszti a belső intuíciót is.Nincs helytelen módja a tarot kártya olvasásának. Ha valaki olvasni szeretne a lapokból, azt csakis saját intuíciói szerint kell tegye – ugyanis így lesz valóban hatásos és igaz. A tarot nagy és kis titkai az önismeretben is segít. Megmutatja, hol akadtál el életutadon és erre különböző kiutat tanácsol.
A tarot tulajdonképpen egy analógiás rendszer, amely a használóját tudatossá teszi a saját sorsára. Megmutatja azt is pld. hogy áldás van-e kapcsolatodon, vagy rontás. Érdemes a lapokat időnként tisztítani a telehold erejével, és lehetőség szerint tiszta, beavatott térben használni azokat.
Magamnak ritkán jósolok. Ha nem érek a csomaghoz,  csak ránézek máris lapok villannak fel előttem – általuk a taró szellemvilága üzen! –  jó kapcsolatban vagyunk. Tarot kártya a képein keresztül ki tudja vetíteni és képes tudatosítani a megérzéseinket. Így képesek lehetünk sokkal jobb és átgondoltabb döntéseket hozni. Ha szeretettel és tisztelettel forgatod a tarot a legjobb barátod, segítő tanácsadód  lehet!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Bejelentkezés tarot elemzésre:
06 20 278 26 12
Asajah Stúdió Budapest, Örs vezér tere
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php