A Te életed sokkal nagyobb, mint a félelmeid!


„Egyetlen esemény felébresztheti a bennünk lakó, számunkra ismeretlen valakit. Élni annyit jelent, mint lépésről lépésre megszületni.”- Antoine de Saint-Exupéry

sipcél

Ahhoz, hogy elérd a célodat, elsősorban nem tehetség, hanem kitartás kell.

A kitartáshoz pedig tudod, hogy honnan meríthetsz energiát? Megsúgom Neked: A lelkesedésedből! Abból, hogy  szívesen foglalkozol azzal, amit el szeretnél érni. Hogy a szemed előtt ott lebeg a vágyad tárgya, és tudod, hogy el fogod érni. Mert képes vagy rá. És kitartó. Minden nap teszel valamit azért, hogy megvalósuljon az álmod.Lehet, hogy csak egy apróságot, de minden egyes nappal egy lépésnyivel előrébb jutsz. Aztán még egy lépésnyivel. Ennyi kell csak. Mindig a következő lépésre figyelni. És élvezni az utat, amit megteszel.
Hiszen a cél mellett ugyanolyan fontos az is, hogyan éred el. Mennyire szívesen járod végig az ösvényeket, amelyek elvezetnek oda, ahová el szeretnél jutni. Tehát kalandra fel!Minden nap kérdezd meg tehát magadtól: „Mit tehetek meg ma, amivel közelebb jutok a célomhoz?” Figyelj a belső hangodra, és megkapod a választ. Minden nap.

Ne várd a boldogságot, csak éld meg. Meg kell értened, most is boldog lehetsz ott ahol vagy és azzal amid van. A boldogság abból ered, amikor újra és újra képes vagy szembeszállni a korlátaiddal és úrrá lenni a biztonság elvesztése után keletkező új élethelyzeten. Szeresd az életet, szeresd magad! Az élet pedig a legszebb ajándékokat tárja eléd.

Csodás örömteli, fénnyel teli életet kívánok Neked – öleld  meg a világot!♥