A téli napforduló hetében!

H E T I      T A R O T
December 19-től december 25-ig.

Újholdas hétvégénk lesz!

2022. december 23-án 11 óra 16 perckor a Bak Újholdat üdvözölhetjük. Szombaton Szentestét, vasárnap már Karácsony szent ünnepét köszönthetjük.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Világ XXI. – Célok meghatározása, jó fordulat, kinyílás.
December 20-án, kedden a Jupiter a Kos jegyébe lép át: Az új kezdetek időszak jön el.  Jövőtervezésre is legjobb az idő a marsikus-jupiteri rezgésekben. Készíthetsz mágikus szertartást a szerencsés időtérben. Ha egyedül nem megy, angyalterapeutaként várlak angyalmágiára szeretettel!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Az olvasás remek program lehet. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok vitaminokban gazdag gyümölcsöket. Kozmetikára, bőrápolásra, fogyó és tisztító kúra elkezdésére kiváló a hét eleje – hajvágást inkább halaszd el, mert korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és s a Skorpió napjegyűeknek kedvező időszaka lehet – gondolkozzatok bölcsen! (A Hold a Skorpió jegyében jár, december 21-én, szerdán lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Lélekből jött döntés.
Párkapcsolati ügyeidet rendezheted a hét közepén – az időtér konfliktusokat is generálhat egyeseknél. Most kapcsolatgyógyításra, békülésre, a már meglévő kapcsolat felsőbb lélekszintre helyezésének jó ide jött el.  A személyes határok kijelölésének kedveznek a rezgések. Gondold végig feladataidat és rangsorold a fontosabbakat. Elengedésnek, és lezárásnak is helye  lehet.  December 21-én, 23:48-kor a Nap belép a Bak jegyébe, amely a Téli napforduló is egyben –  megszületik az igazi Fény. A szokásos Lencse mágia bőség és jóllét szertartásról se feledkezzetek meg. Angyali összerezegtető áldásra szeretettel várlak.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A mozizás, a karácsonyi vásárlátogatás kellemes időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni az eret és a combnyaka. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Igyatok meleg teákat a téli nagy hidegben. Regeneráló masszázsra, hajmosásra remek a hét közepének energetikája, a tisztító és fogyókúrát is tovább folytathatod. A Vízöntő, a Kos az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, december 23-án, pénteken lép át a Bak föld jegyébe.)

A Mágus I.  –  Tudatos átalakító erő.
Újhold lesz a Bak jegyében december 23-án egy teremtő időszak veszi kezdetét: az új célok elindításának mágikus ideje lesz. December 24-én Szenteste a Hold-Vénusz együttállás az angyalmágiáknak kedvez. Misztikus-mágikus energiákkal töltekezhetünk. A legjobb ideje lesz a hála adó imának, és az angyalmágiáknak. Őrangyal inkorponálással-behangolással is kereshetek – felsőbbrendű Én meditációval várlak benneteket.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A kellemes séta, városnézés jó ötlet lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok adalékmentes, egészséges ételeket. Láb- és körömápolásra a péntek, szombat a legalkalmasabb, kozmetikára, bőrápolásra,regeneráló masszázsra a szombat lesz a jó nap. Vasárnap a hajmosásnak-festésnek kedvez, de a masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – bátran szépítkezhetsz. A Halak, a Bika, Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kellemes ideje lehet – a karácsonyi ünnepekben. (A Hold a Bak jegyében jár, december 25-én, vasárnap lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

Hangolódjunk a szent ünnepre – ha csak tehetitek töltsétek az időtöket szeretteitekkel.  A hétvége időtere a spirituális tevékenységnek is kedvez: intuíciónk felerősödik, megérzéseink, megsejtéseink egyre erőteljesebbé válhatnak. Érdemes felvenni a kapcsolatot a felsőbb világokkal, meditációdban hangolódj szellemi vezetőidre.
Jóslásra, angyalmágiákra is kedvező lesz a hét végének energiája: jövő évi tarot elemzéssel szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatthasználok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív, áldott szép hetet és karácsonyt kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: