A természet erejével

Gyógytó ásványok – harmonizáló, lelki egyensúlyt növelő kristályok

A kristályok gyógyító-energetizáló hatása közismert. Angyali energiájuk csodákra képes. Elhelyezheted a lakásodban is őket, marokkőként is kiváló, de hordhatod ékszerként is a mesés darabokat. Az angyaloltáromon is tartok jónéhányat.

Lelki egyensúly megteremtésére: holdkő, aventurin, smaragd, malachit, rózsakvarc, akvamarin, rutilkvarc, angyal aura kvarc, gyöngy, opál a legkiválóbb kristály.

Önbizalom növelésére : a  gránát, kalcit,labradorit, szodalit, turmalin, türkiz, citrin, rózsakvarc, mohaachátot ajánlom.

Spiritualitás fejlesztésére: ametiszt, apatit, ametrin, topáz, rutilkvarc, csaroit, cölesztin, moldavit, aragonit, angelit, azúr malachit, prehnitet javaslom.

Amikor egy ásványkristály ‘dolgozik’ felmelegszik –  innen tudod, hogy töltött téged.  A kristályokat rendszeresen tisztítsd ki minden használat után – hideg folyóvízzel, majd tölts fel a Nap fényével Yang, és a Hold rezgésével Yin energiákkal. Angyalterapeutaként és energiagyógyászként is szeretettel használom, viselem, javaslom és ajánlom a csodás ásványokat! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu