A tudatalatti tízparancsolata


„Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Felismerem, hogy az egyetemes teremtő erő és intelligencia elválaszthatatlan részeként létezem. Lélek és tudatformájában bennem van az egyetemes erő és értelem. Harmónia, egészség, békesség, öröm, bőség, igaz szó és ihlet formájában áramlik át rajtam. Felismerem, hogy gondolataim teremtő erővel rendelkeznek. Az történik velem, amit érzek, és azzá válok, amit elképzelek. Minden fontos lépésemet az egyetemes bölcsesség irányítja. Világomban minden rendben van.

A változás életem természetes rendje. A változást örömmel fogadom. Kész vagyok megváltozni. Kész vagyok változtatni nézeteimen, kész vagyok változtatni beszédemen. A régitől az új felé könnyű szívvel haladok. A változást egyre jobban érzem magamon. Örömmel élem át a jelen perceit. Életemben mind gyakoribb a belső béke és a nyugalom. Világomban minden rendben van.
Lényem középpontjában a szeretet végtelen forrása van, ezért békében és harmóniában élek mindenkivel, akit ismerek. Ez a szeretet megtölti a szívemet, a testemet, a tudatomat, egész lényemet. Szétárad belőlem minden irányba, majd visszatér hozzám megsokszorozva. Az univerzum szeretett gyermeke vagyok, ezért a jövőmet fény esnek, boldognak, biztonságosnak tudom. Világomban minden rendben van.
Folyton megújul az életem. Minden pillanata új, friss, és eleven. Pozitív gondolkodással érem el mindazt, amit akarok. Tudom, hogy elmémet egyedüli irányítóként bármire használhatom. Életemet magam irányítom. Mindenben a szépet és a jót keresem.Gondolataimmal a szépet és a jót erősítem.Új valóságom új gondolkodásom tükörképe. Bízom az egyetemes erőben, bölcsességben és szeretetben, hisz tudom, hogy bármit szeretnék is tudni, feltárul előttem az, bármire van is szükségem, megkapom azt a megfelelő helyen, időben és összefüggésben. Világomban minden rendben van.”  Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata (részlet)
https://www.youtube.com/watch?v=76BPSzqKepE