Advent harmadik hetének erénye – a Bátorság próbája

Az adventi várakozás harmadik hetében december 15-től, vasárnaptól Metatron arkangyal láthatjuk vendégül.  Metatron magas rezgésű arkangyal, a legspirituálisabb létező –  kitágítja a tudatot, fényt és emelkedett rezgéseket ad át számodra.


Advent harmadik vasárnapján Gábriel arkangyaltól kérhetünk segítséget. Védelmet nyújt erejével a a béke, a szeretet és a boldogság érzésével.
Az adventi kísértések harmadik hetében az ellenerők elsősorban az asztrális testre hatnak: félelmet és aggodalmat akarnak ébreszteni. Az ember úgy érezheti, hogy elveszíti lelki egyensúlyát. Mintha a lélek három ereje vadállatokká akarna változni, akik azzal fenyegetik a tulajdonost, hogy rárohannak és elnyelik. A lélek három vetületét meg kell szelidíteni! Az embernek bátorságra van szüksége, hogy szembeszálljon ezekkel a kaotikus erőkkel. A bátorság lényege, hogy semmilyen helyzetben ne veszítsük el önmagunkat. A három lelkierő (akarat, érzelem, gondolat) szétválása félelemmel tölti el az embert. A három lelkierő egyensúlyba hozatala pedig bátorságot szül!
Az embernek a legnehezebb helyzetben is meg kell találnia a helyes megoldást a szellem sugallatára hallgatva. Ki kell fejlődnie az azonnali döntéshozatal képességének. Minden perc habozás csak azt bizonyítja, hogy az ember még nem elég érett. Legfontosabb a minden helyzetben tanúsított lélekjelenlét. Teljesen mentesülni kell a külső befolyásoktól, és önállóan kell leküzdeni minden akadályt.
Ezen a vasárnapon meggyújthatjuk szeretteink körében Advent harmadik gyertyáját. Kívánom, hogy a béke, a boldogság és a szeret érzése töltse el minden Igaz Ember szívét. Áldott Adventet!

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta