Advent negyedik vasárnapja!

Advent negyedik hete – A Bölcsesség erénye

A negyedik vasárnapján angyalt láthatjuk vendégül. Zadkiel Arkangyal. Rezgése magasabb szintre emel – általa toleránsabb és megbocsátóbb leszel. A tisztulás és átváltozás violaszín sugarán tevékeny erejével segít, hogy elengedd az alacsonyabb rezgést, és a létezés magasabb fokára emelkedj.

Advent utolsó vasárnap egy püspöklila Angyal lépi át az égi és földi dimenzió kapuit, a Béke dalát énekli. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyala. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket. Friss, tiszta energiákat ad.


Kép: Zadkiel arkangyal talizmánja

Ádvent negyedik, utolsó hetében a kísértő erők az ember máig kifejlődött tagjai közül a legmagasabbrendűt és egyben legbelsőbb tagját, Énjét környékezik meg.  kísértés a tudatlanság. Ha sikeresen átmész az adventi három próbán, a negyedik héten megnyílik számodra a lehetőség, hogy kapcsolatba kerüljön a magasabb világokkal. Ez a kapcsolódás lelked legmélyében kötött angyali vezeték, amely talán a legcsodálatosabb energiaszál, ami létezik. Advent negyedik hetében tehát a legfontosabb a szellemi bölcsesség megszerzése és megtartása!

Mennyei energiákban leszünk – meggyújthatjuk december 20-én az adventi koszorúnk negyedik gyertyáját – Áldott szép ünnepünk legyen! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu