Adventben járunk

Adventben beszélgess a lelkeddel!

A Karácsonyi ünnepkör Advent első vasárnapjával kezdődik el. Az adventi időszakának négy hete egyben a befelé figyelés időszaka is – a lelünk legmélyén levő érzelmek kimondásának időszaka. Ideje van a meghittségnek, a bensőséges, intim megéléseknek, együttléteknek is – kapcsolatunknak egy magasabb minőségre helyezésének.

Az adventi koszorú egy spirituális szimbólum. A hagyomány szerint a négyből három gyertya lila, ez a szín a bűnbánatot és a lelki előkészületet jelenti katolikus értelmezésben. Az ezoterikus tanok szerint az ibolyaszín a spiritualitás, az ezoterikus képességek színe. A negyedik gyertya rózsaszín, ha hagyományos koszorút készítünk. Ez az örömöt és a szeretetet, a boldogságot jelképezi.
Advent első gyertyáját gyújthatjuk meg ma – ezzel kezdetét veszi a belső lélekmunka. Kitűnő időszak felvenni a kapcsolatot meditációban szellemi-lelki vezetőinkkel. Isteni szeretet energiákat közvetítenek az égiek.
Adventi erények – adventi kísértések – adventi próbák!
https://asajah.hu/adventi-erenyek-adventi-kisertesek-adventi-probak-2/


November 27-én, vasárnap este  érkezik el Advent első vasárnapja. Mivel a retrográd Mars az Ikrekben jár kissé blokkoltabbak az energiák. Mindenképpen törekedjünk a harmóniára, a belső béke állapotára. Ha tehetjük, szeretteink körében gyújtsuk meg a Béke angyalának gyertyáját az Adventi koszorún. Lelkünkben üdvözölve Mihály Arkangyalt a hit, az erő és védelem angyalaként. Mert ő megköti a gonosz erőket, erőt bátorságot ad és tisztító-gyógyító erejével megerősíti bennünk a hitet – áthangol a szeretet rezgésére.
Azt kívánom, hogy a
hol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság, ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény, ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Áramoltasd a szeretetet – végezd el az alábbi adventi meditációt.
https://asajah.hu/adventi-meditacio-a-lelek-helyreallitasaert/


Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó kedvező energiák vannak. Blokkoldásra, oldásra várlak; a meghittség érdekében szeretettel ajánlom számotokra a tibeti fehér mágiás tértisztítás – angyali áldással. 
Áldott Adventi várakozást –  Csodás megéléseket, fényben és szeretetben! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu