Adventben

November 29-én, vasárnap elkezdődik a Karácsonyi ünnepkör!

A Béke angyala érkezik meg minden igaz ember otthonába – üdvözölhetjük most Mihály arkangyal energiáját, amely megerősít bennünket hitünk erejében.

Este szeretteink körében gyújtsuk meg a Béke angyalának gyertyáját az Adventi koszorún. Lelkünkben üdvözölve Mihály Arkangyalt a hit, az erő és védelem angyalaként. Mert ő megköti a gonosz erőket, erőt bátorságot ad és tisztító-gyógyító erejével megerősíti bennünk a hitet. Áthangol a szeretet rezgésére.
Ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság. Ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény. Ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Legyetek lélekben azokkal a szeretteitekkel, akikkel most nem lehet – gondoljatok azokra,k akik már nem lehetnek köztetek.
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó hangulatú energiák mozognak. Áramoltasd a szeretetet – Áldott Adventi várakozást!

Mindenki csak azt tudja adni, ami a szívben van. Szeretetet és Fényt küldök Nektek – áldásos energiák töltsenek benneteket. Legyen a szívetek hitben – a lelketek szeretetben!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu