Ahogyan érsz egy magasabb tudatszintre lépsz!

Minden helyzetmegoldás erősíti a spirituális tudatodat.

Ahogyan érsz magasabb tudatszinten élsz.
Már nem rágódsz dolgokon, nem pletykálkodsz és nem ítélkezel… Tudatosan a lelki harmóniádban élsz. Több törődéssel vagy a szeretteid felé, észreveszed az élet apró örömeit. Szokásoddá válik a türelem – örömödet leled abban, amit csinálsz. Nem lesed a negatív híreket, a pozitív örömteli dolgokra figyelsz. Minden feladat kihívás, megoldásra váró lehetőség számodra. Keresed azok társaságát akiktől tanulhatsz, akik lelkileg hozzád hasonlóak. Könnyebben elengedsz dolgokat, helyzeteket és embereket az életedből. Szabadnak érzed magad – a lényed átformálódik egy igazibb magaddá, egy emberibb önmagaddá.Naponta fejlődsz, tanulsz… átalakulsz. Minden nap egy önbeavatás, egy magasabb tudati megértés hoz számodra. Jó úton vagy, a szíved és lelked tudja hogy hova tartasz. Vezetnek a megérzéseid.

Amikor letérsz a jó útról megérzed azonnal. Blokkot tapasztalsz. Elakadásba ütközöl nemcsak magaddal, hanem másokkal is a legtöbb alkalommal.
Amerre nincs út arra nem mész, a sorsutadon járva érsz el csak eredményt. Minden megtapasztalás lehetősége a tanulás. Néha a botlásainkból, hibáinkból is nagyot tanulhatunk. Okosan fejlődve felfelé haladunk.
Vállalod a döntések jogát, elismered a felelősséget is rá. Megtapasztalsz, s élvezed a lét minden lehetőségét.Megtalálod azt ami erősít, megérzed mi az ami legyengít. Önmagadért kiállsz, másokat patronálsz. Hagyod jönni és menni a dolgokat. Semmi sem irritál, nem aggódsz, élvezed mindazt, amid van. Az élet áramlatában élsz és nincs benned kétség. Hited erős, és a szíved hálás mindenért.

„Az életet élvezni kell, szeretni a mindennapokat és mindent, ami körülvesz minket, megtanulni elfogadni és hálásnak lenni érte, mert minden azért történik, hogy segítsen nekünk, még ha ez olykor elképzelhetetlen is.” – Robert Lawson

Mert minden ok okozat – az elakadásnak is oka van! Amikor túlbonyolítasz dolgokat, akkor belecsavarodsz. Ha nem látsz tisztán, se gondolkodni, se tervezni, se dönteni nem tudsz. Minden összezavarodik, kilátástalanná válik körülötted. Semmi sem az, aminek látszik. Nem találod az utad, zárt ajtókra találsz, nincs kiutad. Néha túl sok dolog történik hirtelen, az opciókra se figyelsz, nagy a zaj és a zűrzavar.
Ha úgy érzed, hogy nem látsz tisztán, szeretettel várlak egy helyzettisztázó, spirituális tanácsadásra. Megkeressük azt a terápiát, ami számodra meghozza felszabadító megoldást – keress bátran, bizalommal.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere,  Asajah Stúdió
Kapcsolat: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig  – hétvégén is!

Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Spirituális életfeladat – Küldetés, Karma.
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás.