Ajándékaikkal gyógyítják a Világot!


„Úgy nézel ki, mint egy boszorkány. – mondta.
– Bárcsak! – válaszolt.
– Bárcsak? Mi a boszorkányság érdeme?
Elmondom neked: a boszorkány olyan nő, aki kapcsolatban áll a természettel; ismeri a növények erejét és érti az állatok nyelvét. Utazik a világok között, és kommunikál a nagy szellemmel. A boszorkány szereti önmagát és minden élőlényt, tiszteli és képes ítélkezés nélkül hallgatni, és meggyógyítani az összetört szívet. Boszorkánynak lenni annyi, mint ismerni a benned rejlő erőt, élvezni azt, aki vagy, anélkül, hogy bárkit lekicsinyelnél.
A boszorkányok komplexusok nélkül táncolnak és énekelnek, megfejtik a hold és a szél üzeneteit, és meztelenül fürdenek a folyókban és a tengerekben.
Varázsolnak az otthonaikban. Egy jó edény mellett felmelegítik a tested és a lelked. Vannak boszorkányok, akik énekelnek, és boszorkányok akik írnak. Mások kenyeret készítenek, vagy eladják alkotásaikat.
Minden szakmában megtalálod őket. Van, aki újholdas éjszakákon a tábortűz körül gyűl, mások otthon találnak ki rituálékat és gyertyákat oltanak el. És tudod, miért? Mert nem félnek. Táncolnak és énekelnek az igazságtalanul elhunyt ősök tiszteletére. Felemelik a hangjukat, hogy felébresszék azokat a nőket, akik még mindig szenvednek az évszázados elnyomás varázslatától.
Az önszeretet kantációit suttogják, átadják őket egyikből a másikba, és rögzítik a sejtjeikben. Boszorkányok, varázslók és boszorkányok barangolják a négy irányt, és ajándékaikkal gyógyítják a világot. Remélem boszorkány vagyok!”