Ajándékozz egészséget magadnak!

Arcmasszázs a szervi bajok ellen

Ha ezeket a pontokat masszírozzuk az arcunkon, akkor elejét vehetjük a szervi megbetegedéseknek. Ahogy a talpon, úgy a fejünkön, az arcunkon is vannak olyan részek, ahol egyes szervek idegeinek végződései találhatók. Ugyanúgy, ahogyan a talp reflexológiai kezelésekor, az arcunk pontjainak stimulálásával javíthatunk a belső szerveink egészségi állapotán, illetve megelőzhetjük azok megbetegedését is.
A nyugati orvostudomány még nem talált erre való bizonyítékot, de a keleti gyógyászatban sikerrel alkalmazzák az ezen meridiánvonalakon keresztül történő kezelést. Azért fontos ismernünk ezeket a pontokat, mert így megakadályozhatjuk, hogy ne történjen a szervezetünkben energiablokk, ami sok esetben betegséget okoz.
Ezen pontok masszírozásával képesek vagyunk felszabadítani ezeket az akadályokat, így a testünket behálózó energiamező szabadon áramolhat.

Íme, hogy melyik szervhez kapcsolódnak az ábrán látható pontok:
1. vékonybél
2. húgyhólyag
3. szív
4. máj
5. epehólyag
6. hasnyálmirigy
7. vese
8. gyomor
9. tüdő
10. vastagbél
11. nemi szervek

Minden nap pár perc arcmasszázzsal kényeztetheted magad akár reggel, akár este – mert megérdemled! Ügyelj arra, hogy akkor kezd el, ha szeretetteljes kedved van, és harmóniában létezel. Kicsit csendesedj el, lazítsd el magad – gondolj valami szép dologra, és koncentrálj arra, hogy egészséget ajándékozol magadnak! Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu