Aktivizáld a teremtő képzeleted!

Érzelmes napok jönnek a spirituális őszben!
Éld meg sorsod minden pillanatát – élvezd az életed. S
zeress-nevess! – örömmel minden sikerülhet.

 

„Sok ember, ha eltörik: törött marad. És ha veszít, nem tud a padlóról felállni. Ott marad. Nem is kell hozzá súlyos sorscsapás. Egy kis vesztés, egy közepes pofon, egyetlen csalódás elegendő, hogy egy életre föladja a küzdelmet. Mert nem ismeri lelke mélyét. Nem tudja, ki lakik benne, és milyen erős. Nincs hite élni. Vesd le magadról a ‘nem megy’ és a ‘gyenge vagyok’ káprázatát, és merj erős lenni! Tudd, hogy minden szenvedés és kudarc és vesztés: megpróbáltatás. Azért van, hogy magadhoz térj, és önmagadból meríts csodálatos erőt.” Müller Péter

Spirituális őszben

A megbocsájtás az első lépés, hogy a boldogság a tiéd legyen! Légy sikeres abban, amiben vagy, szeresd azt aki vagy. Adj hálát mindenért!

A hála rezgése felerősíti a manifesztációt,  boldogságérzetet teremt, egy magasabb frekvencián rezegtet! Hited erősebb, szorongásaid szertefoszlanak, a félelmeid nem te v agy! – engedj el minden boldogtalanságot, csalódást és félsikert, ad át az Univerzumnak minden kételyt, hogy a gondviselés elhozza a vágyaid rezgésére, azt ami felemel téged,ahonnan ahol már nem érzed jól magad. Tégy bele apait, anyait abba amit csinálsz, és érezd jól magad!
Használhatsz mindenféle technikát: sokféle mantrát, lélekemelő zenét, vagy energiát, akár egy spirituális masszázst, jogát, vagy angyalmágiát – a lényeg, hogy ami benned rezeg, azt vonzod tudod, nem pedig azt, amit a tudatod rejteget!

„Az isteni alkímia arról szól, hogyan képes az ember a legsötétebb és leginkább hátráltató erőkből a legtisztább és legfényesebb erőket létrehozni.”  (Váradi Tibor)

Érzékeny hangulatban telhet a hétvégéd.

A holdfogyatkozás energiája elviszi minden félelmed, szorongásod, add  hát oda  az Univerzumnak minden negativitásod. Engedj el minden félelmet, hogy át tudj lépni abba az új magasabb frekvenciába, amit az októberi hónap hoz el neked. Mert minden kihívás, amellyel szembenézünk, abban segít, hogy egy új spirituális szintre jussunk.
Kerülendő nagy ívben: szomorkodás, lelkizés, magányon rágódás, önsajnálat, panaszkodás – mind-mind mély lehúzó fekete energiák!
Ajánlott tevékenységek: pihenés, vitaminkúra, szauna, úszás, meditálgatás, spirituális masszázs, energetikai feltöltődések: csakra-aura harmonizálás –  az” énszeretet” jegyében!

A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuícióinkra. Ugyanakkor az agyi területeket is befolyásolják. Ereje hat az érzékiségre és befolyásolja hangulatunkat. Hat a tudatos intelligenciára és a gondolatok szeretetteli képeire, ugyanakkor a tudatalatti irányítójaként is számon tartják. A telehold angyala Ofaniel. Ofaniel segítségével teleholdkor szeretetteljes gondolatokat tudsz küldeni azoknak, akiknek szeretnél. Ezzel segíthetsz neki az életében pozitív változást elfogadnia. Képzeld magad elé azt, akinek üzenni szeretnél, küldd felé a gondolatot szeretettel és kérd meg Ofanielt, segítse őt a befogadásában.
Áldd meg szeretettel azt, aki a gondolatodban előtted van, majd engedd el a képet…

Októberben használd a teremtő képzeleted!
Az októberi hónap energiája rendkívüli tisztánlátást és bölcsességet adhat, mellyel átvezet téged, – ha ráhangolódsz! – a  hónap rendkívüli erejű transzformáló energiájába.
Erőid legnagyobb teljességében láthatod, és kibontakozhatod. Ha tudod, hogy merre tartasz – célodat gyorsabban elérheted – mert mostantól aktívabban manifesztálódnak kívánságaid az erőtér magasabb frekvenciájában.

 

Szeretettel várlak beszélgetős-meditációs konzultációimra, ha a spirituális úton járva kérdések, kétségek merülnek fel benned –  hogy közösen  megkeressük a Neked való utat! Sokat segít a tarot, és alapjaként a névelemzés, számmisztika a sorfordulati időkben! Grátisz: Energetikai feltöltések – csakra-aura harmonizálás, hogy magasabb frekvencián rezegj! Magas önbizalommal, erős, tiszta energiákkal feltöltött csakrákkal – határozottabb énképpel, erőteljesebb aurával könnyebben  teremthetsz!

 

Csodás, szeretetteljes feltöltődést a varázslatos energiákkal!

Asajah