Áldás – Angyalokkal gyógyító jóskártya


Isten és az angyalok most azonnal segítenek Neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van). Tudd és érezd, hogy hallanak Téged.

ÁLDÁS

Áldás

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sohasem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkori angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded.
Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged. – Dr. Doreen Virtue

Az időkapuk szerint mától, október 9-től  október 13-áig JEZALÉL angyal az Erősségek karának  – az arkangyali családfában Kamaél arkangyalhoz tartozó – lunáris angyalának marsi energiáját szólíthatjuk meg. Ez az angyal felszabadít bennünket, minden alól ami gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. A felszabadító angyalt imájával hívhatod és idézheted.

Asajah