Áldás havában

Júliusi energiákban.

A Plútó és a Szaturnusz már retrográdban. A hátráló bolygók arra inspirálnak, hogy kicsit lassítsunk le, gondoljuk végig alaposan sorsdolgainkat, jövőbeni lépéseinket.
Erre a hónapra a misztikus-mágikus Kazanlár tarot nagy arkánumából A Diadalszekér VII. – A Remete X. – és A Torony XVI. lapokat húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam. Gondold végig merre mennél, mit szeretnél, lépj előre és indulj el, teremts egy szebb világot magadnak.
A hónap a hetes rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet.
E hónap sok izgalmas találkozót tartogat, és  hozhat újszerű ötleteket-megoldásokat, támogató új barátokat, váratlan pozitív lehetőségeket.
A nyáridő angyalai: Muriel – a családi összetartás angyala, Mihály – a siker angyala és Raziel a tettek angyala. Imagináld őket angyalszertartásban.


A hónap legfontosabb napjai:

Július 2-án a Neptunusz hátráló mozgásba vált egészen december 7-ig. Extra időt kapunk terveink átgondolására. Tisztánlátásunk megnő: ahol nézőpontváltás szükséges, ott felsejlik a jó irány.
Ugyanezen a napon a Merkúr az Oroszlánban lép át. Nagyobb önbizalommal teremthetünk.

Július 6-án 0 óra 57 perckor a Rák újholdat üdvözölhetjük. Szeretetteljes energiákkal töltekezhetünk – szenteljünk családunkra több időt. Az újhold erejével a nagyobb döntéseinkhez kapunk csodás indíttatást.

Július 9-én az év harmadik Tízmilliószoros napja érkezik el. Ezen a napon minden hatalmas erővel hat majd – figyelj oda gondolataidra, szavaidra, cselekedeteidre.

Július 11-én a Vénusz átlép az Oroszlán jegyébe. Egy vidám-örömtelibb időszak indul el: keresd a hozzád hasonló magas rezgésű emberek társaságát, barátságát.

Július 20-án a Mars az Ikrekbe lép. Fellendül a társasági élet és a kommunikáció – ne szórd szét magad, vigyázz a túlköltekezéssel.

Július 21-én 12 óra 17 perckor a Bak telihold köszönt be ránk. Ez most a lezárás és elengedés időszaka. A Plútó aktív résztvevője lesz ennek a napnak – a jelenlevő vénuszi-jupiteri rezgések által szerencsés fordulat érkezhet életünkbe.

Július 22-én 9 óra 44 perckor a Nap átlép az Oroszlán jegyébe – elindul az Oroszlán hava. Élénk-optimista hetek következnek – ez az önuralom és az önirányítás ideje is – vedd kezedbe a sorsodat.

Július 25-én a Merkúr a Szűz jegyébe lép át. Segíti a tervszerű, célszerű gondolkodást – a kritizálással vigyázz, mert blokkokat kaphatsz.

Lesz azért a sok pozitív rezgés között itt-ott amott egy kis feszültséget hozó állás, mint pld. a július 23-án érkező Nap-Plútó szembenállás, ami megmutatja az átalakulás időszerűségét és nagy erővel segíti  azt.
Az uránuszi-marsikus-plútói együttes hatás néha kissé összezavarhat bennünket – erős akarattal, racionális, átgondolt erővel azonban sikeresen vehetjük az akadályokat.
Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok, töltődjetek – oldjátok az esetlegesen bejelentkező feszültséget. Legyetek rugalmasak, ne a kifogásokat keressétek, hanem a megoldásokat – a hibák kijavításának és jó ideje lehet. Megerősítésekkel motiváljátok magatokat minden nap. Tudatosan emeljétek az energetikai szinteket aktiváló, inspiráló programokkal: nyaralásra a legjobb idő van.
Ha kíváncsi vagy, mit hozhat számodra ez a hónap: jövőbenéző tarot-elemzésre jelentkezhetsz hozzám. Angyalos stúdiómba várom az ezoterikus Hölgyeket! Grátisz: rezgésszint emelés.
Minden elakadásnál, ezoterikus tanácsadással is kereshettek.

Áldásos, szeretetteljes, és harmonikus időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu